Medewerker de Stadsboerderij
Wageningen

De stadsboerderij is een kleinschalige overzichtelijke kinderboerderij waar een groep van 's Heeren Loo werkzaam is. Er is ruimte voor maximaal 14 cliënten tussen de 16-67 jaar. Met elkaar dragen wij de zorg voor de dieren en de nabijgelegen beweegtuin en boven werkt een groep die naast creatieve activiteiten ook de horecataken verzorgd. Dit doen zij op de Stadsboerderij zelf en bij het verzorgingshuis Opella wat direct naast de Stadsboerderij ligt. De activiteiten worden zowel individueel als groepsgericht aangeboden. Alle activiteiten worden afgestemd op de individuele vraag en de mogelijkheden van de cliënt.

Wat bieden wij?

We bieden een unieke dagbestedingsplek voor een medewerker die graag dieren verzorgd, tuiniert of creatief bezig is en het leuk vindt om dienstverlenend te zijn in de horeca. Een plek waar je gevarieerd kan werken aan verschillende vaardigheden die passend zijn voor jou. Je kunt ook alleen voor bijv de dieren kiezen. Aan jou de keuze.

De activiteiten bestaan o.a. uit:
Dieren voeren, hokken schoonmaken, aanharken terrein, onkruid verwijderen, vuil prikken in park, koffie/thee zetten, keuken schoonmaken, soep koken, tafeldekken, koelkast schoonmaken, creatieve producten maken voor verkoop passend bij Stadsboerderij, etc.

Ben jij?

Onderstaande punten zijn niet persé nodig, maar zijn wel handig.

  • Graag aan het werk met je handen binnen of buiten
  • Vriendelijk naar onze gasten
  • Iemand die samen kan werken, maar ook zelfstandig kan werken
  • Redelijk mobiel

Kun jij?

  • Soms werken onder een klein beetje druk
  • Met dieren werken, ben je niet allergisch bijv.

Wil jij?

  • Vaardigheden aanleren
  • Leren werken
  • Samenwerken

Organisatie informatie

Herken jij jezelf in deze vaardigheden of wil jij hierin leren? Heb jij een indicatie via de WMO of WLZ? Wij bieden je de mogelijkheid om jouw kwaliteiten in te zetten en vaardigheden te leren die je kunt inzetten op een (onbetaalde) werkplek. We bieden je de begeleiding van ervaren begeleiders en trainers. Binnen 's Heeren Loo willen we graag dat iedereen zich verder kan ontwikkelen. Dat kan door middel van training bij de Academie voor Zelfstandigheid, maar ook door te leren in de praktijk is heel belangrijk. Zo kun je door een werkervaringsplaats ervaren hoe het is om een collega van iemand te zijn en leer je taken die je voorheen niet kende.

Enthousiast?

Meld je aan bij Zorgbemiddeling 06-22858413 of kom een keer langs op de Stadsboerderij Wageningen. We zijn doordeweeks geopend van 9.00-16.00.

Adres

Stadsboerderij Wageningen
Spijk 13
6701 DT Wageningen

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over 's Heeren Loo. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op
Terug naar boven