Medewerker Dolfinarium
Harderwijk

Introductie

Gek op dieren? Altijd al met dolfijnen willen werken? Hou je van werken in de horeca? Dan zit je bij het Dolfinarium op de juiste plek! Er zijn genoeg werkzaamheden te doen. Bij ons verveel je je nooit. Samen met een team ga jij aan de slag op het park, in een winkel of in de personeelskantine. Je leert verschillende vaardigheden en je leert samen te werken. Wij zijn natuurlijk hartstikke blij met jou en doen er alles aan om jou met plezier naar je werk te laten gaan!

Wat bieden wij?

Bij het Dolfinarium hebben mensen met een verstandelijke beperking diverse mogelijkheden. Je kunt op verschillende plekken werken. We runnen onder andere met elkaar de personeelskantine op het Dolfinarium. Daarnaast zorgen we dat het park er netjes uitziet. Ook is er de mogelijkheid om in de horeca of één van de winkeltjes te werken. Werken bij het Dolfinarium betekent gezelligheid en ontwikkeling. Je leert diverse vaardigheden en je leert samen te werken met collega’s.

Organisatie informatie

Herken jij jezelf in deze vaardigheden of wil jij hierin leren? Heb jij een indicatie via de WMO of WLZ? Wij bieden je de mogelijkheid om jouw kwaliteiten in te zetten en vaardigheden te leren die je kunt inzetten op deze werkplek. We bieden je begeleiding van ervaren begeleiders en trainers. Binnen 's Heeren Loo willen we graag dat iedereen zich verder kan ontwikkelen.

Enthousiast geworden?

Neem contact met ons op:

Dolfinarium
Zuiderzeeboulevard 22
3841 WB Harderwijk
Telefoonnummer 06 - 22 82 74 34
E-mailadres: dolfinariumdagbesteding@sheerenloo.nl

Terug naar boven