Medewerker kaarsenatelier
Apeldoorn

In het prachtige, groene Apeldoornsche Bosch ligt woonzorgpark Groot Schuylenburg. Hier wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking in een beschermde omgeving. Op het terrein zijn alle voorzieningen aanwezig. Zoals een bakkerij, een brasserie en een kinderboerderij.
Wat vind je leuk? Wat kun je? En wat wil je leren? Deze vragen stellen we aan iedereen die bij ons op zoek is naar een fijne daginvulling. Dat vinden we belangrijk. Want leuk werk is goed voor je zelfvertrouwen en maakt je leven fijner.

Werkplek

Zodra je bij het gebouw de Villa aankomt, voel je al een warme sfeer en de gezelligheid.
Bij het kaarsenatelier werk je aan het maken van kaarsen.

Je breekt kaarsen in stukjes, verft en vult potten en voorziet ze van tekst. Je giet kaarsen, bekrast ze of spant mallen. Je denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe producten.

Als team werken we samen met verschillende bedrijven. Zij geven ons een opdracht en wij leveren deze bestelling.

Tijdens de feestdagen werken wij met verschillende thema's. Denk aan kerskaarsen of kaarsen rondom Pasen.

Wij staan altijd open voor jouw creatieve ideeën.

Ben jij?

  • Creatief
  • Graag aan het werk met je handen?
  • Vriendelijk
  • Iemand die van gezelligheid houdt?

Organisatie informatie

Herken jij jezelf in deze vaardigheden of wil jij hierin leren? Heb jij een indicatie via de WMO of WLZ? Wij bieden je de mogelijkheid om jouw kwaliteiten in te zetten en vaardigheden te leren die je kunt inzetten op een (onbetaalde) werkplek. We bieden je de begeleiding van ervaren begeleiders en trainers. Binnen 's Heeren Loo willen we graag dat iedereen zich verder kan ontwikkelen. Dat kan door middel van training bij de Academie voor Zelfstandigheid, maar ook door te leren in de praktijk is heel belangrijk. Zo kun je door een werkervaringsplaats ervaren hoe het is om een collega van iemand te zijn en leer je taken die je voorheen niet kende.

Enthousiast?

Word jij enthousiast van deze vacature en heb jij een indicatie via de WMO of WLZ? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om je kwaliteiten in te zetten of verder te ontwikkelen.Is deze vacature iets voor jou?
Mail naar: Bureaulerenwerken@sheerenloo.nl

Adres:
Zutphensestraat 129
7325 XE Apeldoorn

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over 's Heeren Loo. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Contact ons
Terug naar boven