Medewerker Lookado
ApeldoornGeef je graag advies over de leukste cadeautjes aan klanten. Of ligt je kracht juist in het aanvullen en etaleren van de cadeauartikelen.

Vind je het leuk om mee te denken over de nieuwe inkoop? Het bestellen van artikelen, kassawerk en het inpakken van de cadeauartikelen? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Lookado is gevestigd naast de Papiermakerij waar veel van de producten, die in de winkel worden verkocht, worden gemaakt.

Organisatie informatie

Herken jij jezelf in deze vaardigheden of wil jij hierin leren? Heb jij een indicatie via de WMO of WLZ? Wij bieden je de mogelijkheid om jouw kwaliteiten in te zetten en vaardigheden te leren die je kunt inzetten op een (onbetaalde) werkplek. We bieden je de begeleiding van ervaren begeleiders en trainers. Binnen 's Heeren Loo willen we graag dat iedereen zich verder kan ontwikkelen. Dat kan door middel van training bij de Academie voor Zelfstandigheid, maar ook door te leren in de praktijk is heel belangrijk. Zo kun je door een werkervaringsplaats ervaren hoe het is om een collega van iemand te zijn en leer je taken die je voorheen niet kende.

Is deze vacature iets voor jou?

Mail naar: Bureaulerenwerken@sheerenloo.nl

Adres:
Regenboogbrink 30
7325 BA Apeldoorn

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over 's Heeren Loo. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op
Terug naar boven