Medewerker Media Omroep VED
Ermelo

Wil jij graag werken bij een te gekke dagbesteding? Heb jij affiniteit met en/of verstand van radio maken en alles wat verder te maken heeft met media en technologie? Dan is deze vacature bij Media Omroep VED de perfecte baan voor jou!

Introductie

Media Omroep VED is een uniek dagbestedingscentrum van ’s Heeren Loo Ermelo die zich bezighouden met alles omtrent media. Cliënten met interesse en talent voor het maken van radio- en televisieprogramma’s, Social Media en computers komen hier om een plezierige dag te beleven en bezig te zijn met waar hun interesse ligt.

Wat bieden wij?

Wij bieden een unieke dagbestedingsplek waar jij bezig mag zijn met media en technologie. Een plek waar je ingezet wordt op je talenten en waar je gevarieerd kan werken aan verschillende vaardigheden die passend zijn voor jou. Denk bijvoorbeeld aan werkzaamheden als het digitaliseren van dia’s, het scannen van foto’s en videobanden overzetten op DVD. Ook verzorgen wij muziek op en rond het park, maken filmrapportages en filmopnames en nog veel meer media gerelateerde werkzaamheden.

Wie bij Media Omroep VED werkt, krijgt voortdurend de kans zichzelf verder te ontwikkelen en verder te groeien.

Organisatie informatie

Herken jij jezelf in deze vaardigheden of wil jij hierin leren? Heb jij een indicatie via de WMO of WLZ? Wij bieden je de mogelijkheid om jouw kwaliteiten in te zetten en vaardigheden te leren die je kunt inzetten op deze werkplek. We bieden je begeleiding van ervaren begeleiders en trainers. Binnen 's Heeren Loo willen we graag dat iedereen zich verder kan ontwikkelen.

Enthousiast?

Word jij enthousiast van deze vacature? Neem dan snel contact op en wie weet zien we elkaar snel!

Media Omroep VED
Zusterkamp 2,
3853 HV Ermelo
06-12028707
media.omroep-ved@sheerenloo.nl

Terug naar boven