Medewerker Voetbalwerkplaats
Ede

Bij de Voetbalwerkplaats in Ede kun je werken, voetballen, leren & participeren! Samen met voetbalvereniging SKV bieden we een begeleide leer-werklocatie aan voor mensen uit kwetsbare doelgroepen. Door een uniek aanbod van sporten en werken worden Voetbalwerkers voorbereid op een plaats in de samenleving. Doe je mee?

Werkzaamheden

Rondom het voetbalveld doen de voetbalwerkers klusjes en taken voor de vereniging. Bijvoorbeeld het schoonhouden van de velden en kleedkamers, bladblazen of de ramen van de kantine wassen. We komen letterlijk en figuurlijk in beweging. Zo kunnen we samen iets betekenen in en voor Wageningen.

Jezelf ontwikkelen door voetbal

Aan het eind van elke werkdag wordt er natuurlijk gevoetbald! Er zitten in voetbal namelijk heel veel elementen die je ook in het dagelijks leven tegenkomt. Bijvoorbeeld communicatie, samenwerken en (zelf)- vertrouwen. We spelen ook wedstrijden tegen bedrijven uit de buurt. Dat is niet alleen leuk, maar ook een mooie manier om meer mensen te leren kennen.

Organisatie informatie

Herken jij jezelf in deze vaardigheden of wil jij hierin leren? Heb jij een indicatie via de WMO of WLZ? Wij bieden je de mogelijkheid om jouw kwaliteiten in te zetten en vaardigheden te leren die je kunt inzetten op deze werkplek. We bieden je begeleiding van ervaren begeleiders en trainers. Binnen 's Heeren Loo willen we graag dat iedereen zich verder kan ontwikkelen.

Schuilt er een voetbalwerker in jou?

Dan maken we graag kennis met je! Je kunt een mail sturen naar voetbalwerkplaats@sheerenloo.nl.

Een cliënt aanmelden?

Neem dan contact op via Klantcontact in de regio: 088-037 30 30 of klantcontact.gelderland-midden@sheerenloo.nl.

Adres
Peppelensteeg 5
6715 CV Ede

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over 's Heeren Loo. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Contact ons
Terug naar boven