Medewerker WSV
Apeldoorn

In het prachtige, groene Apeldoornsche Bosch ligt woonzorgpark Groot Schuylenburg. Hier wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking in een beschermde omgeving. Op het terrein zijn alle voorzieningen aanwezig. Zoals een bakkerij, een brasserie en een kinderboerderij.
Wat vind je leuk? Wat kun je? En wat wil je leren? Deze vragen stellen we aan iedereen die bij ons op zoek is naar een fijne dag invulling. Dat vinden we belangrijk. Want leuk werk is goed voor je zelfvertrouwen en maakt je leven fijner.

Werkplek

WSV is een grote sportvereniging aan de Voorwaarts, waar naast voetbal verschillende sporten worden beoefend. Samen met collega's worden er diverse werkzaamheden verricht, zowel binnen als buiten om het sportcomplex netjes te houden.

Zo kun je koffie schenken voor gasten, maak je de keuken schoon en onderhoud je de bar. Je helpt mee bij het voorraadbeheer van de kantine.
Je maait gras met de zitmaaier, je sleept de kunstvelden en je dweilt de kleedkamers. Ook blaas je blad of zorg je dat de grasvelden worden besproeid.

Je bent in staat om te gaan met de openbare omgeving en de mensen die WSV bezoeken.

Ben jij?

  • Veelzijdig
  • Een buitenmens
  • Iemand die graag in het groen aan het werk is?

Organisatie informatie

Herken jij jezelf in deze vaardigheden of wil jij hierin leren? Heb jij een indicatie via de WMO of WLZ? Wij bieden je de mogelijkheid om jouw kwaliteiten in te zetten en vaardigheden te leren die je kunt inzetten op een (onbetaalde) werkplek. We bieden je de begeleiding van ervaren begeleiders en trainers. Binnen 's Heeren Loo willen we graag dat iedereen zich verder kan ontwikkelen. Dat kan door middel van training bij de Academie voor Zelfstandigheid, maar ook door te leren in de praktijk is heel belangrijk. Zo kun je door een werkervaringsplaats ervaren hoe het is om een collega van iemand te zijn en leer je taken die je voorheen niet kende.

Is deze vacature iets voor jou?

Word jij enthousiast van deze vacature en heb jij een indicatie via de WMO of WLZ? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om je kwaliteiten in te zetten of verder te ontwikkelen.

Mail naar: Bureaulerenwerken@sheerenloo.nl

Adres:
Voorwaarts 450
7321 MG Apeldoorn

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over 's Heeren Loo. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op
Terug naar boven