Werken bij 's Heeren Loo | 's Heeren Loo
Vacatures 11 nieuw

Werken bij 's Heeren Loo

's Heeren Loo wil dat cliënten de best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daarom bieden we talentvolle mensen een aantrekkelijke werkomgeving waar ze met plezier kunnen werken, leren en ontwikkelen.

Jij bij 's Heeren Loo

We bieden je een aantrekkelijke werkomgeving waar je met plezier kunt werken, leren en ontwikkelen.

Lees meer
Proef de sfeer

We stimuleren de professionele ontwikkeling van medewerkers, geven ruimte voor eigen verantwoordelijkheid, bieden goede arbeidsvoorwaarden en helpen m...

Lees meer
Stage, leren, groeien

Jezelf ontwikkelen kan bij ‘s Heeren Loo bijvoorbeeld door coaching op de werkplek, een korte training of een volledige opleiding.

Lees meer
vrijwilligerswerk bij 's Heeren Loo
Vrijwilligerswerk

Wil jij iets extra’s betekenen in het leven van mensen met een verstandelijke beperking? Bekijk de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk.

Lees meer
's Heeren Loo als werkgever

's Heeren Loo wil bijdragen aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Om dit te bereiken gaan onze medewerkers de dialoog aa...

Lees meer
Open sollicitaties

Als je op dit moment geen passende vacature kunt vinden, bekijken wij graag samen met jou de mogelijkheden.

Lees meer

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over (werken bij) 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op
Terug naar boven