Jezelf zijn, dát is de manier van Jasmien. Wat is jouw manier?

Werken bij 's Heeren Loo

Bij ’s Heeren Loo krijg je de ruimte om op jouw manier te werken. Met jouw talenten en ideeën draag je bij aan een goed leven voor mensen met een beperking. Werken bij ’s Heeren Loo is leuk en uitdagend. Elke dag is een beleving. Hoe vul jij je werk en leven graag in?

Begeleider

Wil je ontdekken op welke manier jouw begeleiding waardevol is? Met jou kijken we naar de mogelijkheden.

Lees verder

Behandelaar

Als behandelaar bij ’s Heeren Loo doe je ertoe. Je behandelt, adviseert en draagt bij aan kwaliteit van zorg. Ontdek wat we jou te bieden hebben.

Lees verder

Management en ondersteuning

Doe je graag betekenisvol werk? Bij ons kun je alle kanten op. Van ICT tot HRM. Van Facilitaire dienst tot Innovatie.

Lees verder

BBL en BOL bij 's Heeren Loo

Leer je graag in de praktijk? Combineer dan werken en leren bij ’s Heeren Loo. Dit kan als je een BBL traject/deeltijdopleiding volgt en ook als je ee...

Lees verder
vrijwilligerswerk bij 's Heeren Loo

Vrijwilligerswerk

Wil jij iets extra’s betekenen in het leven van mensen met een verstandelijke beperking? Bekijk de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk.

Lees verder

Gezinshuis

Denk je erover om een gezinshuis te starten? En wil je weten wat hier allemaal bij komt kijken? Je ontdekt het hier.

Lees verder
Meer bekijken

Werken in de zorg bij ’s Heeren Loo

Bij ’s Heeren Loo krijg je alle ruimte en vrijheid om mensen met een beperking te ondersteunen. Op jouw manier en met jouw talenten. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Je werkt nauw samen met gedreven collega’s en experts. Je inspireert elkaar en je leert van elkaar. 

Samen zorgen we voor een goed leven en mooi werk voor mensen met een beperking. En het leuke is: geen dag is hetzelfde. Je maakt altijd wel iets mee. Je ontwikkelt je in je vak. Daar helpen we jou bij, met oog voor thuis.

Wat is jouw manier?

Werken bij ’s Heeren Loo is leuk. Geen dag is hetzelfde. En je geeft zelf inhoud aan je werk. Op de manier die bij jou past. Laat je inspireren door de verhalen van Jasmien en Peter Jan.

De manier van Jasmien

"In mijn werk vertrouw ik echt op mijn onderbuikgevoel. Vaak zie je aan het gezicht van iemand of hij zijn dag heeft of juist niet. En daar probeer ik dan op in te spelen. En dat maakt het ook zo mooi, om elke dag weer te ontdekken hoe het met de cliënten gaat en wat ik voor hen kan doen.

Er zijn best veel vooroordelen over de gehandicaptenzorg. En dat vind ik zo stom. Het is zóveel meer dan mensen denken. En het is echt niet altijd alleen maar leuk en gezellig, maar het is zulk dankbaar werk. Ik gun dat iedereen!“

Lees meer

Peter Jan vertelt

“Dit werk doe je echt samen. Met je collega’s. Je moet echt op 1 lijn zitten met elkaar. Maar tegelijkertijd hebben we allemaal een eigen karakter. Ik ben gewoon een komiek, ik maak er altijd een feestje van. En een ander is serieuzer en begeleidt op die manier. Voor de cliënten is dat ook goed, want zij hebben geen acht begeleiders nodig die allemaal hetzelfde zijn.”

Lees meer
Meer bekijken

Wil je meer weten over werken bij ’s Heeren Loo?

Iedere eerste maandag van de maand bespreken onze recruiters van 12.00 tot 12.30 een specifiek thema in onze livechat op Facebook. En heb je tijdens deze livechat vragen? Dan beantwoorden we die meteen!

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Maak jouw jobalert