De hardloopmanier van Mariëtte helpt Wat is jouw manier?

Werken bij 's Heeren Loo

Bij ’s Heeren Loo krijg je de ruimte om op jouw manier te werken. Met jouw talenten en ideeën draag je bij aan een goed leven voor mensen met een beperking. Werken bij ’s Heeren Loo is leuk en uitdagend. Elke dag is een beleving. Hoe vul jij je werk en leven graag in?

Begeleider

Wil je ontdekken op welke manier jouw begeleiding waardevol is? Met jou kijken we naar de mogelijkheden.

Lees verder

Behandelaar

Als behandelaar bij ’s Heeren Loo doe je ertoe. Je behandelt, adviseert en draagt bij aan kwaliteit van zorg. Ontdek wat we jou te bieden hebben.

Lees verder

Management en ondersteuning

Doe je graag betekenisvol werk? Bij ons kun je alle kanten op. Van ICT tot HRM. Van Facilitaire dienst tot Innovatie.

Lees verder

BBL en BOL bij 's Heeren Loo

Leer je graag in de praktijk? Combineer dan werken en leren bij ’s Heeren Loo. Dit kan als je een BBL traject/deeltijdopleiding volgt en ook als je ee...

Lees verder
vrijwilligerswerk bij 's Heeren Loo

Vrijwilligerswerk

Wil jij iets extra’s betekenen in het leven van mensen met een verstandelijke beperking? Bekijk de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk.

Lees verder

Gezinshuis

Denk je erover om een gezinshuis te starten? En wil je weten wat hier allemaal bij komt kijken? Je ontdekt het hier.

Lees verder
Meer bekijken

Wat is jouw manier?

Werken bij ’s Heeren Loo is leuk. Geen dag is hetzelfde. En je geeft zelf inhoud aan je werk. Op de manier die bij jou past. Laat je inspireren door de verhalen van Sebastiaan en Marnix.

De alles uit de kast manier van Valérie

In ons werk moeten we creatief omgaan met het materiaal dat voorhanden is. Je werkwijze continu afstemmen op de cliënt voor je, op zijn interesses, op zijn kalenderleeftijd, op zijn cognitieve en verbale mogelijkheden, maar tegelijk ook juist op de emotionele ontwikkelingsleeftijd. Het is veel schakelen en vertalen, aanpassen en creëren. Maar als het dan goed gaat, er een klik is tussen behandelaar en cliënt en je bereikt samen een mooie uitkomst, dan geeft dat zo veel voldoening.​

De sportmanier van Marnix

Sporten is belangrijk voor Marnix. In de begeleiding van jongeren werkt hij met slacklinen: balanceren op een strakke band. Dat zorgt voor focus en helpt doorzetten en samenwerken.

Meer bekijken

Werken in de zorg bij ’s Heeren Loo

Bij ’s Heeren Loo krijg je alle ruimte en vrijheid om mensen met een beperking te ondersteunen. Op jouw manier en met jouw talenten. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Je werkt nauw samen met gedreven collega’s en experts. Je inspireert elkaar en je leert van elkaar. 

Samen zorgen we voor een goed leven en mooi werk voor mensen met een beperking. En het leuke is: geen dag is hetzelfde. Je maakt altijd wel iets mee. Je ontwikkelt je in je vak. Daar helpen we jou bij, met oog voor thuis.

Elke maandag: Livechat op Facebook

Heb je vragen over werken bij 's Heeren Loo? Bijvoorbeeld over hoe jouw sollicitatieproces verloopt, of welke vacature het best bij je past? 

Iedere maandag van 12.00 tot 12.30 uur helpen onze recruiters je verder door alle vragen te beantwoorden in de livechat op Facebook.

Ga naar de livechat

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Maak jouw jobalert