Begeleider intensieve zorg

Als begeleider ben je niet gauw onder de indruk van onverwachte situaties en weet je feilloos te handelen vanuit de behoefte van de cliënt. Je bent een kei in je vak en je viert ook de kleine successen. Bij ons krijg je volop de ruimte om je door te ontwikkelen als professional.

De hardloopmanier van Mariëtte

Charlie kwam niet vaak onder de mensen. Omdat hij gek is op plattegronden bedacht Mariëtte om mee te doen aan een hardloopwedstrijd. Met Charlie als navigator liepen ze 8 km. Wat is jouw manier van helpen?

Go Charlie! Go Mariëtte!

Lees de ervaringen van

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over (werken bij) 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Maak jouw jobalert
Terug naar boven