Werken met mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB)

Jongeren met een lichte verstandelijke beperking vinden het soms lastig de wereld om hen heen te begrijpen. Contact maken met anderen en het aangaan van gezonde relaties kost hen moeite. Vaak hebben ze een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen. Tegelijkertijd overschatten zij hun vermogens en overzien ze vaak de gevolgen niet van hun handelen Als begeleider weet je hoe je met deze kwetsbare doelgroep om moet gaan. Samen zoek je naar mogelijkheden voor het aanleren van competenties. Zodat de jongere zo zelfstandig mogelijk kan leven en weet waar hij (nog) hulp nodig heeft. zich staande kan houden in een zo zelfstandig mogelijk bestaan. Hierbij werk je nauw samen met de familie en andere disciplines.

Jouw collega's vertellen...

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over (werken bij) 's Heeren Loo. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Maak jouw jobalert
Terug naar boven