Werken met mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG)

Een gewoon leven. Dat willen we allemaal. Maar voor cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) is dit niet altijd vanzelfsprekend. Omdat een cliënt met MVG soms niet goed kan uitleggen waarom hij boos, of verdrietig is, uit hij dit in verbale of non-verbale agressie. Jij begrijpt dit gedrag. Je blijft in contact met de cliënt, hoe lastig dat soms ook is. Je gaat op zoek naar de betekenis van het gedrag, samen met de cliënt. Je gelooft in kansen en mogelijkheden, waardoor de cliënt het vertrouwen in zichzelf en in zijn omgeving weer terugkrijgt.

Jouw collega's vertellen...

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over (werken bij) 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Maak jouw jobalert
Terug naar boven