De Eikenhorst in Geeuwenbrug

Alle cliënten die hier wonen hebben behoefte aan een veilige stabiele omgeving waarin ze gezien worden en zichzelf mogen zijn, maar waar ze ook begrensd worden waar dat nodig is. Onze cliënten hebben een verleden van veel behandelingen achter de rug, waarbij ze vaak in meerdere instellingen zijn geplaatst.

Hun ervaring met teleurstelling en onveiligheid kan ertoe leiden dat ze zich onvoorspelbaar of moeilijk gedragen in bepaalde situaties. Het is daarom voor deze doelgroep erg belangrijk een veilige omgeving te bieden, waar zij kunnen wonen en werken.

Kom werken bij De Eikenhorst

We zijn altijd op zoek naar betrokken en gemotiveerde begeleiders voor de Eikenhorst. Je staat stevig in je schoenen en waardeert de relatie die je hebt met de bewoner. Ook kun je als geen ander de bewoners motiveren om wat te ondernemen, wat van de dag te maken en aan het werk te gaan.

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Maak jouw jobalert
Terug naar boven