Werken als begeleider bij Groot Emaus

Orthopedagogisch behandelcentrum Groot Emaus (met locaties in Ermelo en Soest) is er voor LVB-jongeren tussen de 6 en 23 jaar die zijn vastgelopen. Groot Emaus biedt behandeling in het vrijwillig en in het gesloten kader (JeugdzorgPlus). Daarnaast bieden wij crisisopvang. Jongeren verblijven bij ons zo kort als mogelijk en zo lang als nodig.

De jongeren wonen bij ons in een woongroep, worden bij en door ons behandeld, gaan hier naar school en leren wat ze in hun vrije tijd kunnen doen.

Onze LVB-jongeren vinden het vaak moeilijk de wereld om hen heen te begrijpen. Ze hebben al veel meegemaakt en hebben niet het idee dat zij hulp nodig hebben. Laat staan dat jij hen gaat helpen. Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is om geduldig te zijn en veiligheid te bieden. Om de jongeren persoonlijke aandacht, structuur en kaders te geven. Want op die manier bouw jij vertrouwen op en zorg je ervoor dat zij positieve ervaringen opdoen. En daarmee groeit ook hun zelfvertrouwen. Help je mee op jouw manier?

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Maak jouw jobalert
Terug naar boven