Werken als begeleider in Apeldoorn

In het groene Apeldoornsche Bosch ligt woonzorgpark Groot Schuylenburg. Hier wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking in een beschermde omgeving. Op het park zijn alle voorzieningen aanwezig. Zoals een bakkerij, een zwembad, een brasserie, polikliniek en een kinderboerderij.

Wij ondersteunen cliënten ook in de wijken van Apeldoorn. Er zijn hierbij ook enkele ouderinitiatieven, verschillende gezinshuizen en allerlei leerwerklocaties.

Diverse cliëntgroepen

Samen creëren we een omgeving waar cliënten en collega's hun talenten kunnen benutten. Een fijne, veilige plek om te wonen en te werken. Dat doen we voor vijf doelgroepen: MVG, LVB/LVB+, EMB en Ouderen. Van lichte ambulante ondersteuning, logeeropvang, tot 24-uurs zorg; cliënten kunnen voor alle vormen van ondersteuning bij ons terecht.

Je kunt werken met diverse cliëntgroepen met ieder een unieke behoefte qua begeleiding, behandeling en/ of verzorging. Van jong tot oud, met uiteenlopende ontwikkeldoelen.

We kijken graag naar wat er wél kan en sluiten aan bij de behoeften en wensen van cliënten. Zo helpen we elkaar verder!

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Maak jouw jobalert
Terug naar boven