Werken bij Boldershof in Druten

Op woonzorgpark Boldershof wonen mensen met én zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. We hebben er verschillende dagbestedingslocaties, zoals de zorgboerderij, winkel Uit de Kunst, evenementen locatie De Wielewaal, de postgroep, lunchroom De Kapitein en industriegroep.

Buiten het woonzorgpark hebben we ook nog verschillende locaties waar mensen met een verstandelijke beperking wonen en begeleiding en ondersteuning krijgen.

De manier van Siska

"Mijn manier van werken is vanuit onbevangenheid en met humor. Ik ga altijd uit van het positieve. Het einddoel. Ik kijk niet naar de hobbels, maar naar de mogelijkheden. Ik gebruik empathie en mijn inlevingsantenne om in te schatten wat een cliënt nodig heeft. En vanuit daar begeleid ik de cliënt. Soms is dat met humor en soms is dat door er gewoon te zijn."

We helpen je graag verder!

Lijkt het jou fantastisch om een onderdeel van ons team te zijn? Vul dan je gegevens in op de vorige pagina. Samen kijken we welke mogelijkheden er voor jou binnen onze organisatie zijn.

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Maak jouw jobalert
Terug naar boven