Word begeleider in Utrecht

's Heeren Loo heeft locaties door heel Nederland. Alleen al in de provincie Utrecht hebben we verschillende locaties waar mensen met een verstandelijke beperking wonen, werken en ontspannen. Bijvoorbeeld in Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk, Amersfoort en Utrecht. En in Soest bieden we begeleiding aan jongeren met een lichte verstandelijke beperking. Onderaan deze pagina vind je een overzicht van ons zorgaanbod in Utrecht.

Wil je meer weten over openstaande vacatures in jouw buurt? Vul dan het contactformulier in zodat we je snel verder kunnen helpen!

Vind een baan die bij jou past

We helpen je graag verder bij het vinden van een baan die bij je past. En daarom gaan we graag met jou in gesprek. Zodat we samen kunnen kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn. 

Ook als je vragen hebt en meer wil weten staan we voor je klaar. Als je hieronder jouw gegevens invult, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je gegevens in

Jouw gegevens

Hier kan je werken

Behandelcentrum Groot Emaus

Orthopedagogisch behandelcentrum Groot Emaus (met locaties in Ermelo en Soest) is er voor LVB-jongeren tussen de 6 en 23 jaar die zijn vastgelopen.

Lees verder

Het Hermes Huis in Bosch en Duin

Het Hermes Huis is een woonlocatie in het bosrijke Bosch en Duin. Het huis biedt ruimte aan 14 bewoners met een verstandelijke beperking en bijkomende...

Lees verder

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Maak jouw jobalert
Terug naar boven