Behandelcentrum Auriga

Locatie Auriga is een orthopedagogisch behandelcentrum voor kinderen en jongeren met locaties in Dordrecht, Zwijndrecht en Barendrecht. Wij bieden gespecialiseerde behandeling en begeleiding aan jongeren en jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking en (ernstige) gedragsproblematiek.

De manier van Jochem

Mijn manier van begeleiden is door te luisteren. Als een jongere boos wordt, of gaat schelden, dan neem ik de tijd om naar hem te luisteren. Wat gebeurt er en wat zit erachter? Ik luister en kijk dan samen met de jongere hoe hij of zij er de volgende keer beter mee om kan gaan. Ik probeer het altijd positief af te sluiten, want dat levert het meeste op. Humor is wel een belangrijk onderdeel in mijn begeleiding. Want ik ben ervan overtuigd dat je humor moet gebruiken om deze jongeren uit een negatieve sfeer te halen. Je kan het dan ombuigen naar iets positiefs.

Werken als begeleider bij Auriga

Bij ’s Heeren Loo krijg je de ruimte om jezelf op jouw manier te ontwikkelen. Met jouw talenten en ideeën draag je bij aan een goed leven voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en voorkomende forse gedragsproblemen. Het werk is afwisselend en uitdagend. Elke dag is een beleving!

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Maak jouw jobalert
Terug naar boven