Vacatures 14 nieuw

Word begeleider bij 's Heeren Loo

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Wil je ontdekken op welke manier jouw begeleiding waardevol is? En heb jij een afgeronde zorgopleiding op minimaal niveau 3? Dan kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Dit bieden wij

 • Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen door middel van scholing en training
 • Je krijgt een salaris gebaseerd op je ervaring en opleiding en een eindejaarsuitkering van 7,05%
 • Je krijgt de mogelijkheid om zowel fulltime als parttime aan de slag gaan
 • We hebben veel verschillende locaties in Nederland, ook bij jou in de buurt

Jouw manier helpt!

Met jouw ervaring, kennis en ideeën maak jij het verschil. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. 

Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. Of ontdek jij net dé manier om een cliënt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien. En dat maakt jou als begeleider waardevol. Voor de cliënt én voor je team.


Dit ben jij

 • Je hebt een mbo of hbo zorgdiploma op niveau 2, 3, 4 of 5. Bijvoorbeeld SPH, verzorgende IG of verpleegkunde
 • Je bent geduldig en evenwichtig
 • Je bent betrokken en geeft cliënten vertrouwen
 • Je hebt ervaring met het begeleiden van cliënten met een verstandelijke beperking

De beatboxmanier van Sebastiaan

's Heeren Loo gebruikt cookies voor video's

Om de video te bekijken dient u cookies te accepteren.

Meer informatie

 • Na het invullen van het contactformulier nemen we binnen 3 werkdagen telefonisch contact met je op. Op die manier maken we alvast kennis met elkaar en kan je ons vertellen waar je naar op zoek bent. Afhankelijk van je opleiding en ervaring kijken we dan welke vacature het beste bij je past. Soms kan je meteen op gesprek komen, soms ga je mee in de procedure.

  En als we op dat moment geen passende vacature voor je kunnen vinden, blijf je (als je dat wil) in ons systeem staan.

 • 's Heeren Loo wil bijdragen aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Om dit te bereiken gaan onze medewerkers de dialoog aan met cliënten en met elkaar. En mocht dat nodig zijn, dan gaan ze op zoek naar extra kennis. Want we streven altijd naar de beste behandeling en verzorging. Dat maakt het werk bij 's Heeren Loo uitdagend en leuk.

  Lees meer
 • Wij zijn een organisatie waar mensen elkaar feedback geven, daadwerkelijk van elkaar leren en elkaar vertrouwen. Er is een goede balans tussen regels en ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. We richten onze organisatie zo in dat onze zorgmedewerkers zich volledig kunnen richten op hun werk met cliënten. Leidinggevenden geven medewerkers verantwoordelijkheid en de ruimte zich te ontplooien. Want we willen dat onze medewerkers plezier hebben in hun werk!

  Lees meer
Terug naar boven