Extra handen in Ermelo

Door het coronavirus krijgen we helaas te maken met uitval van collega's. Soms vanwege besmetting, soms omdat zij in aanraking zijn geweest met iemand die besmet is en daardoor in quarantaine zijn. 

Hoe dan ook zorgt het ervoor dat we dringend extra handen nodig hebben. Extra handen die tijdelijk ondersteuning kunnen bieden.  Bijvoorbeeld op Ganzenkamp 16 op woonzorgpark Ermelo. 

Wie ga je helpen?

Op Ganzenkamp 16 wonen 7 bewoners met een ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Het zijn bewoners die veel behoefte hebben aan duidelijkheid en structuur en die nu, vanwege ziekte van hun vaste begeleiders, te maken krijgen met onrust en spanning. De leeftijd van de bewoners ligt tussen de 30 en 90 jaar. Voor deze 7 bewoners zijn we hard op zoek naar gediplomeerde zorgtoppers die tijdelijk kunnen bijspringen.

Meld je aan

Wil jij deze 7 bewoners ondersteunen? Laat dan je gegevens achter. Ook als je tijdelijk beschikbaar bent, want alle hulp en ondersteuning is welkom.

Bereikbaarheid Ermelo

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation die je naar het centrum van Ermelo brengt. Aan het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Wil je meer weten?

Past het werken met deze doelgroep bij jou? En kan jij (tijdelijk) ondersteunen? Ik help je graag verder!

Ik ben Joella en ik ben recruiter. Als je meer wil weten over werken in Ermelo kan je mij bellen en appen op 06 - 82 50 14 70 of mailen naar joella.morssink@sheerenloo.nl.

Werken in coronatijd

Het coronavirus is een risico voor iedereen, in het bijzonder voor kwetsbare mensen. Wij doen er alles aan om de zorg aan de mensen die wij ondersteunen zo gewoon mogelijk door te laten gaan. De ontwikkelingen rondom het coronavirus worden nauwlettend in de gaten gehouden door ’s Heeren Loo.

Wil je weten welke maatregelen wij als 's Heeren Loo genomen hebben? En hoe we onze medewerkers, onze cliënten en hun verwanten zo goed mogelijk proberen te beschermen tegen het coronavirus? Bekijk dan onze speciale pagina.

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Maak jouw jobalert
Terug naar boven