Extra handen in Geldermalsen en Tiel

Door het coronavirus krijgen we helaas te maken met uitval van collega's. Soms vanwege besmetting, soms omdat zij in aanraking zijn geweest met iemand die besmet is en daardoor in quarantaine zijn. 

Hoe dan ook zorgt het ervoor dat we dringend extra handen nodig hebben. Extra handen die tijdelijk ondersteuning kunnen bieden. Bijvoorbeeld aan de Wieken in Geldermalsen of Thedingsweert in Tiel.

Wie ga je helpen?

De Wieken in Geldermalsen is een terrein waar meerdere woningen van 's Heeren Loo staan. Aan De Wieken 6-8 en 26-28 wonen oudere cliënten met een ernstige verstandelijke beperking. Het zijn bewoners die veel behoefte hebben aan duidelijkheid en structuur en die nu, vanwege ziekte van hun vaste begeleiders, te maken krijgen met onrust en spanning. 

Thedingsweert in Tiel is een woning waar we begeleiding bieden aan cliënten met een verstandelijke beperking die begeleid wonen. We bieden 24-uurs zorg en ook voor deze bewoners geldt dat structuur en duidelijkheid erg belangrijk is. Zeker nu, in deze onrustige en onzekere tijden, heeft deze groep baat bij begeleiding die er voor hen kan zijn. 

Voor zowel de bewoners van De Wieken als van Thedingsweert zijn we hard op zoek naar gediplomeerde zorgtoppers die tijdelijk kunnen bijspringen.

Meld je aan

Wil jij deze  bewoners ondersteunen? Laat dan je gegevens achter. Ook als je tijdelijk beschikbaar bent, want alle hulp en ondersteuning is welkom.

Bereikbaarheid 

Op terrein De Wieken in Geldermalsen bevinden zich zeven woonvoorzieningen van ’s Heeren Loo. De Wieken ligt aan een provinciale weg en grenst aan een woonwijk. Een bus- en treinstation liggen op loopafstand.

Samen met nog zes andere woningen van ’s Heeren Loo is Thedingsweert onderdeel van een woonzorgpark. De woningen staan in het dorp Kerk Avezaath, dichtbij Tiel. Tiel heeft een treinstation dat goed te bereiken is. Binnen tien minuten fietsen van Thedingsweert sta je al op het perron. Daarnaast is er een busstation om de hoek waar je gemakkelijk heen kunt lopen.

Wil je meer weten?

Past het werken met deze doelgroep bij jou? En kan jij (tijdelijk) ondersteunen? Ik help je graag verder!

Ik ben Iris en ik ben recruiter. Als je meer wil weten over werken in Geldermalsen of Tiel kan je mij bellen en appen op 06 12 05 16 06 of mailen naar recruitment@sheerenloo.nl.

Werken in coronatijd

Het coronavirus is een risico voor iedereen, in het bijzonder voor kwetsbare mensen. Wij doen er alles aan om de zorg aan de mensen die wij ondersteunen zo gewoon mogelijk door te laten gaan. De ontwikkelingen rondom het coronavirus worden nauwlettend in de gaten gehouden door ’s Heeren Loo.

Wil je weten welke maatregelen wij als 's Heeren Loo genomen hebben? En hoe we onze medewerkers, onze cliënten en hun verwanten zo goed mogelijk proberen te beschermen tegen het coronavirus? Bekijk dan onze speciale pagina.

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Maak jouw jobalert
Terug naar boven