Extra handen in Noordwijk

In de zorg gaan we altijd door. We stoppen niet als het moeilijk wordt. Ook nu, tijdens de tweede coronagolf gaan we door. Maar we hebben extra handen nodig. Zeker in Noordwijk. Want daar hebben we dringend hulp nodig voor cliënten die besmet zijn geraakt met het coronavirus.

Wie ga je helpen?

Als allround verpleegkundige ga je werken op onze Crisis Zorg Unit (CZU) in Noordwijk. We bieden hier zorg aan cliënten met een verstandelijke beperking die besmet zijn met het coronavirus en die in hun huidige woonsituatie niet de passende zorg kunnen ontvangen.

Samen met jouw collega's in het crisisteam geef je de nodige zorg en begeleiding aan onze cliënten. Jij monitort het ziekteverloop en verricht de verpleegkundige handelingen die onderdeel zijn van het behandelplan. 

Je werkt hierbij nauw samen met een multidisciplinair, deskundig team waarbij de AVG arts betrokken is. Ook sta je in nauw contact met de verwant en de woning van de cliënt.

Meld je aan

Wil jij onze cliënten ondersteunen? Ben jij BIG-geregistreerd en bevoegd en bekwaam in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen? Laat dan je gegevens achter. Ook als je tijdelijk beschikbaar bent, want alle hulp en ondersteuning is welkom.

Bereikbaarheid Noordwijk

De CZU staat op het woonzorgpark Willem van den Bergh in Noordwijkerduin. Dit woonzorgpark ligt in een groene omgeving dichtbij het strand. Het park is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Bij de ingang van het park  is een bushalte met een directe verbinding naar station Leiden.

Wil je meer weten?

Past het werken met deze doelgroep bij jou? En kan jij (tijdelijk) ondersteunen? Ik help je graag verder!

Ik ben Floor en ik ben recruiter. Als je meer wil weten over werken in Noordwijk kan je mij bellen en appen op 06 - 38 76 60 33 of mailen naar floor.duijvis@sheerenloo.nl.

Werken in coronatijd

Het coronavirus is een risico voor iedereen, in het bijzonder voor kwetsbare mensen. Wij doen er alles aan om de zorg aan de mensen die wij ondersteunen zo gewoon mogelijk door te laten gaan. De ontwikkelingen rondom het coronavirus worden nauwlettend in de gaten gehouden door ’s Heeren Loo.

Wil je weten welke maatregelen wij als 's Heeren Loo genomen hebben? En hoe we onze medewerkers, onze cliënten en hun verwanten zo goed mogelijk proberen te beschermen tegen het coronavirus? Bekijk dan onze speciale pagina.

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Maak jouw jobalert
Terug naar boven