Word groepsleider bij Groot Emaus

Jongeren met een Lichte Verstandelijke Beperking (LVB) vinden het soms moeilijk de wereld om hen heen te begrijpen. Ze hebben vaak al veel meegemaakt. 

Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is om veiligheid te bieden. Om de jongeren persoonlijke aandacht, structuur en kaders te geven. Want op die manier zorg je ervoor dat zij positieve ervaringen opdoen. En daarmee groeit ook hun zelfvertrouwen. Help je mee op jouw manier? 

Over Groot Emaus

Groot Emaus is het landelijk orthopedagogisch behandelcentrum van ’s Heeren Loo voor jongeren tussen de 12 en 23 jaar met een lichte verstandelijke beperking en een complexe behandelvraag. De jongeren wonen tijdelijk 24/7 bij ons op het terrein in Ermelo of Soest. Zij worden hier behandeld, gaan hier naar school en leren wat ze in hun vrije tijd kunnen doen.

Dit bieden wij

  • Wij bieden je werk met een uitdagende groep jongeren met complexe hulpvragen.
  • Je ontvangt een brutosalaris van minimaal €1898 en maximaal €2807 (FWG 40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Je krijgt financiële vergoeding voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen.
  • Daarnaast ook een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten, een Persoonlijk Budget Levensfase en een vakantietoeslag van 8%.
  • We bieden je carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.

Dit zijn je collega's

Dit ben jij

  • Je hebt een zorgopleiding op mbo niveau 4. Bijvoorbeeld SPW, MMZ, SPH of pedagogiek
  • Je hebt bij voorkeur ervaring binnen het domein Jeugdzorg of jeugdbehandeling GGZ
  • Je hebt kennis van en ervaring met Triple C en competentie gericht werken (CGW)

Wil je meer weten?

Klinkt dit voor jou als een nieuwe uitdaging? En wil je de mogelijkheden bespreken? Ik help je graag verder!

Ik ben Joella en ik ben recruiter. Als je meer wil weten over werken bij Groot Emaus kan je mij appen en bellen op 06 - 82 50 14 70 of op joella.morssink@sheerenloo.nl.

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Maak jouw jobalert
Terug naar boven