Jij bij 's Heeren Loo | 's Heeren Loo
Vacatures 11 nieuw

Jij bij 's Heeren Loo

's Heeren Loo wil bijdragen aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Om dit te bereiken gaan onze medewerkers de dialoog aan met cliënten en met elkaar. En mocht dat nodig zijn, dan gaan ze op zoek naar extra kennis. Want we streven altijd naar de beste behandeling en verzorging.
Dat maakt het werk bij 's Heeren Loo uitdagend en leuk.

Jij als begeleider

Wil je ontdekken op welke manier jouw begeleiding waardevol is? Met jou kijken we naar de mogelijkheden.

Lees meer

Jij als persoonlijk begeleider

"Soms is het zo druk in mijn hoofd, dat ik even niet meer weet wat ik doe. Jij geeft mij als persoonlijk begeleider vertrouwen en rust. Met elkaar zor...

Lees meer

Jij als begeleider intensieve zorg

Je bent een kei in je vak en je viert ook de kleine successen. Bij ons krijg je volop de ruimte om je door te ontwikkelen als professional.

Lees meer

Jij als gezinshuisouder

''Zorg jij voor een warm en veilig thuis? Waar ik mij kan ontwikkelen en waar ik kan doorgroeien?"

Lees meer

Jij als arts verstandelijk gehandicapten (AVG)

“Kan jij mij geruststellen en me tegelijkertijd een vertrouwd gevoel geven? Ik vind het namelijk best spannend om naar de huisarts te gaan."

Lees meer

Jij bij Vastgoed

Jij bij Vastgoed

"Help je mee aan het ontwikkelen van een woning die is afgestemd op wat ik nodig heb? Neem je mijn wensen mee bij de renovatie van panden en bij de bo...

Lees meer

Werken in een andere functie

Misschien ben je opgeleid tot gedragswetenschapper of zoek je een baan in de ICT. Informatie over andere functies vind je hier.

 • Door je flexibiliteit ben je van grote waarde voor cliënten en collega’s. Want jij staat klaar, waar anders gaten vallen.
  Soms ben je een nieuw gezicht, maar geen vreemd gezicht. Want met jouw kennis en ervaring weet je namelijk wat cliënten nodig hebben, ook als je ze minder goed kent. En dat is een groot talent, want niet iedereen kan schakelen en toch continuïteit van zorg leveren.

  Bekijk hier onze vacatures

 • Jij levert graag een bijdrage aan de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.
  Sommigen wonen bij hun ouders of begeleid zelfstandig, anderen wonen bij ’s Heeren Loo. Met jouw vakkennis en persoonlijk kwaliteiten geef je hen de beste behandeling. Ook ben je vraagbaak voor hun begeleiders. Dit doe je als een van de bijna 1000 specialisten van Advisium, waaronder AVG-artsen, verpleegkundigen, gedragswetenschappers, therapeuten, maatschappelijk werkers, fysiotherapeuten, logopedisten, diëtisten, ergotherapeuten en geestelijk verzorgers.
  De samenwerking met begeleiders, specialisten en familie houdt je scherp en brengt je op nieuw ideeën. Je blijft op de hoogte van nieuwe inzichten en behandelmethoden via de afdeling Wetenschappelijk onderzoek en Kennismanagement. Ook krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Daarom investeren we in scholing en opleidingsmogelijkheden, ook via onze leerlijnen.

  Bekijk hier onze vacatures

 • Je zoekt mooi werk met ontwikkelingsmogelijkheden bij een van onze ondersteunende diensten. Dan ben je bij ’s Heeren Loo aan het goede adres.
  Want we maken graag gebruik van jouw vakkennis, persoonlijke kwaliteiten en interesses om de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking soepel te laten verlopen. Daarbij werken we graag samen.
  Je kunt kiezen uit uiteenlopende vacatures. Bijvoorbeeld bij de afdeling Financiën, Human Resource Management, Informatie & Organisatie, Marketing & Communicatie, Facilitair of Vastgoed. In functies als leidinggevende, beleidsmedewerker of als uitvoerend medewerker. Daar zit vast een mooie functie voor jou bij.
  En welke functie je ook kiest, je krijgt sowieso de mogelijkheid je verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via onze interne opleidingen en extra leerlijnen.

  Bekijk hier onze vacatures

 • Jij bent studerend of net klaar met je studie. En je zoekt een leuke, zinvolle en uitdagende vakantiebaan. Een baan waarin je kunt toepassen wat jij hebt geleerd op jouw mbo- of hbo-opleiding in de gezondheidszorg of welzijnszorg. En een baan die je naast je studie kunt doen.
  Je begeleidt of verzorgt mensen met een verstandelijke beperking in hun woning of op hun dagbestedingslocatie. Hun behoeften en ontwikkelingswensen zijn jouw leidraad. Daarbij werk je samen met familie van de cliënt en je collega’s. Maar je kunt ook goed zelfstandig werken.
  En bevalt de baan van beide kanten? Dan bestaat de mogelijkheid dat je bij ons kunt blijven werken.

  Bekijk hier onze vacatures

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over (werken bij) 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op
Terug naar boven