Word begeleider bij 's Heeren Loo | 's Heeren Loo
Vacatures 10 nieuw

Word begeleider bij 's Heeren Loo

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Wil je ontdekken op welke manier jouw begeleiding waardevol is? En heb jij een afgeronde zorgopleiding op minimaal niveau 3? Dan kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Dit bieden wij

 • Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen door middel van scholing en training
 • Je krijgt een salaris gebaseerd op je ervaring en opleiding en een eindejaarsuitkering van 7,05%
 • Je krijgt de mogelijkheid om zowel fulltime als parttime aan de slag gaan
 • We hebben veel verschillende locaties in Nederland, ook bij jou in de buurt

Jouw manier helpt!

Met jouw ervaring, kennis en ideeën maak jij het verschil. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. 

Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. Of ontdek jij net dé manier om een cliënt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien. En dat maakt jou als begeleider waardevol. Voor de cliënt én voor je team.


Dit ben jij

 • Je hebt een mbo of hbo zorgdiploma op niveau 2, 3, 4 of 5. Bijvoorbeeld SPH, verzorgende IG of verpleegkunde
 • Je bent geduldig en evenwichtig
 • Je bent betrokken en geeft cliënten vertrouwen
 • Je hebt ervaring met het begeleiden van cliënten met een verstandelijke beperking

Werken en leren

Als je geen afgeronde mbo opleiding hebt, maar wel affiniteit met of ervaring in de gehandicaptenzorg, dan zijn er ook mogelijkheden en vacatures. ’s Heeren Loo biedt zij-instromers namelijk de kans en mogelijkheid tot het volgen van een opleiding in de zorg.

Lees meer over leren en werken

De beatboxmanier van Sebastiaan

Waar kan je werken als begeleider?

Woonbegeleider
Je kunt gaan werken op een woongroep, dan werk je met verschillende doelgroepen en met verschillende zorgvragen. Als woonbegeleider verleen je dagelijkse zorg in de woonomgeving van de cliënt, waarbij je zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving. 

Activiteitenbegeleider
Je begeleidt deelnemers met een verstandelijke beperking bij hun dagbesteding. De activiteiten zijn per dagbestedingslocatie verschillend. Van licht industrieel werk tot creatieve activiteiten. Als activiteitenbegeleider signaleer en anticipeer je op de individuele vraag van de cliënt en biedt (ontwikkelingsgerichte) activiteiten aan, uitgaande van de eigen kracht. Dit doe je in samenwerking met jouw collega’s.

Ambulante begeleiding
Als je cliënten begeleidt en verzorgt in hun thuissituatie, dan ben je ambulant begeleider. Je ondersteunt de cliënt in de dagelijkse zorg en stimuleert zijn zelfredzaamheid. Als ambulant begeleider houd jij het overzicht, bepaal je de prioriteiten en houd je het disciplinaire team betrokken. Je geeft vorm en uitvoering aan de zorg op basis van het ondersteuningsplan per cliënt en je bespreekt gezamenlijk de evaluatie van de zorg en ondersteuning.

Integrale zorg
Als integraal begeleider zorg je voor continuïteit en duidelijkheid voor de cliënt. Je begeleidt hem op de woning en gaat mee naar school of de dagbesteding. Zo heeft de cliënt steeds een vertrouwd gezicht om zich heen en voelt hij zich veilig. Ook waarborg je de kwaliteit van zorg. Jij streeft naar een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie met de cliënt, waarbij je nauw samenwerkt met familie, collega’s en andere professionals. Het is jouw doel om díe situatie te creëren waarin de cliënt zich (weer) kan ontwikkelen.

Meer informatie

 • 's Heeren Loo wil bijdragen aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Om dit te bereiken gaan onze medewerkers de dialoog aan met cliënten en met elkaar. En mocht dat nodig zijn, dan gaan ze op zoek naar extra kennis. Want we streven altijd naar de beste behandeling en verzorging. Dat maakt het werk bij 's Heeren Loo uitdagend en leuk.

  Lees meer
 • Wij zijn een organisatie waar mensen elkaar feedback geven, daadwerkelijk van elkaar leren en elkaar vertrouwen. Er is een goede balans tussen regels en ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. We richten onze organisatie zo in dat onze zorgmedewerkers zich volledig kunnen richten op hun werk met cliënten. Leidinggevenden geven medewerkers verantwoordelijkheid en de ruimte zich te ontplooien. Want we willen dat onze medewerkers plezier hebben in hun werk!

  Lees meer
Terug naar boven