Vacatures 10 nieuw

Jij als begeleider

De cliënt zo goed mogelijk helpen, dat drijft jou. Want als woonbegeleider of activiteitenbegeleider ligt jouw talent in het verlenen van dagelijkse zorg en begeleiding. Daarbij verlies je de behoefte van de cliënt nooit uit het oog. Jij activeert en motiveert de cliënt, zodat hij zich veilig voelt in een vertrouwde woon- en/of werkomgeving. Een omgeving waarin de cliënt tot zijn recht komt en zich kan ontwikkelen. Je zorgt ervoor dat de cliënt zelf de regie houdt. Daarbij bewaak jij de kaders.

Solliciteren?

Als je hieronder je gegevens invult, dan neemt één van onze medewerkers contact met je op. Zo kunnen we even kennismaken en kan je meteen aangeven waar je precies naar op zoek bent. En zelf bellen mag natuurlijk ook! We zijn op werkdagen bereikbaar op 088 - 03 70 510Wat vragen we van een begeleider?

Als begeleider heb je een afgeronde mbo 2/3/4 opleiding in de richting van zorg en welzijn. Daarnaast heb je ervaring met het werken in de gehandicaptenzorg. Bijvoorbeeld als woonbegeleider, ambulant begeleider of activiteitenbegeleider. Je bent daadkrachtig en je kan goed samenwerken met collega’s en andere disciplines.
Je begrijpt dat de verwanten van de cliënt betrokken zijn bij de zorg en ook betrokken willen blijven bij veranderingen.

Als je geen afgeronde mbo opleiding hebt, maar wel affiniteit met of ervaring in de gehandicaptenzorg, dan zijn er ook mogelijkheden en vacatures. ’s Heeren Loo biedt zij-instromers namelijk de kans en mogelijkheid tot het volgen van een opleiding in de zorg.

Waar kan je werken als begeleider?

Woonbegeleider
Je kunt gaan werken op een woongroep, dan werk je met verschillende doelgroepen en met verschillende zorgvragen. Als woonbegeleider verleen je dagelijkse zorg in de woonomgeving van de cliënt, waarbij je zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving. 

Activiteitenbegeleider
Je begeleidt deelnemers met een verstandelijke beperking bij hun dagbesteding. De activiteiten zijn per dagbestedingslocatie verschillend. Van licht industrieel werk tot creatieve activiteiten. Als activiteitenbegeleider signaleer en anticipeer je op de individuele vraag van de cliënt en biedt (ontwikkelingsgerichte) activiteiten aan, uitgaande van de eigen kracht. Dit doe je in samenwerking met jouw collega’s.

Ambulante begeleiding
Als je cliënten begeleidt en verzorgt in hun thuissituatie, dan ben je ambulant begeleider. Je ondersteunt de cliënt in de dagelijkse zorg en stimuleert zijn zelfredzaamheid. Als ambulant begeleider houd jij het overzicht, bepaal je de prioriteiten en houd je het disciplinaire team betrokken. Je geeft vorm en uitvoering aan de zorg op basis van het ondersteuningsplan per cliënt en je bespreekt gezamenlijk de evaluatie van de zorg en ondersteuning.

Integrale zorg
Als integraal begeleider zorg je voor continuïteit en duidelijkheid voor de cliënt. Je begeleidt hem op de woning en gaat mee naar school of de dagbesteding. Zo heeft de cliënt steeds een vertrouwd gezicht om zich heen en voelt hij zich veilig. Ook waarborg je de kwaliteit van zorg. Jij streeft naar een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie met de cliënt, waarbij je nauw samenwerkt met familie, collega’s en andere professionals. Het is jouw doel om díe situatie te creëren waarin de cliënt zich (weer) kan ontwikkelen.

  • 's Heeren Loo wil dat cliënten de best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daarom bieden we talentvolle mensen een aantrekkelijke werkomgeving waar ze met plezier kunnen werken. We stimuleren de professionele ontwikkeling van medewerkers, geven ruimte voor eigen verantwoordelijkheid, bieden goede arbeidsvoorwaarden en helpen medewerkers de balans te vinden tussen werk en privé.

    Zo werken wij met elkaar
    's Heeren Loo wil bijdragen aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Om dit te bereiken gaan onze medewerkers de dialoog aan met cliënten en met elkaar. En mocht dat nodig zijn, dan gaan ze op zoek naar extra kennis. Want we streven altijd naar de beste behandeling en verzorging. Dat maakt het werk bij 's Heeren Loo uitdagend en leuk.

  • Na het invullen van het contactformulier nemen we binnen 3 werkdagen telefonisch contact met je op. Op die manier maken we alvast kennis met elkaar en kan je ons vertellen waar je naar op zoek bent. Afhankelijk van je opleiding en ervaring kijken we dan welke vacature het beste bij je past. Soms kan je meteen op gesprek komen, soms ga je mee in de procedure. En als we op dat moment geen passende vacature voor je kunnen vinden, blijf je (als je dat wil) in ons systeem staan.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over (werken bij) 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op
Terug naar boven