Management en ondersteuning

Wil je je ontwikkelen in jouw vak? Dan denk je misschien niet zo gauw aan ’s Heeren Loo. Maar bij ons kun je alle kanten op. Van ICT tot Vastgoed. Van Facilitaire dienstverlening tot Marketing & Communicatie. 

Je draagt bij aan een mooi leven voor mensen met een beperking. Betekenisvol werk dus.

Dit krijg je

  • Een functie die helemaal bij jou past
  • Een groot netwerk van collega-professionals
  • Alle ruimte om je te ontwikkelen met scholing en training
  • Salaris dat past bij jouw ervaring en opleiding
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van jouw loon

Jouw manier werkt

Met jouw kennis, ervaring en ideeën maak jij het verschil. Samen met de medewerkers in de zorg, draag jij bij aan een goed leven voor mensen met een beperking. Dat doe je op jouw manier. Bij ondersteunende afdelingen zoals Financiën, HRM, ICT, Marketing & Communicatie, Facilitair of Vastgoed. In de functie van leidinggevende, beleidsmedewerker, specialist, administratief medewerker of secretaresse.

Uitgelicht vakgebied

Jij bij Vastgoed
Jij bij Vastgoed

"Help je mee aan het ontwikkelen van een woning die is afgestemd op wat ik nodig heb? Neem je mijn wensen mee bij de renovatie van panden en bij de bo...

Lees meer

Goed bezig

Bij ’s Heeren Loo ben je goed bezig. Samen met je collega’s ondersteun je de zorgmedewerkers en de cliënten in de regio’s. Door jouw inzet kunnen onze zorgmedewerkers hun aandacht richten op dat waar het bij ons om draait, de zorg voor onze cliënten. Dat werkt nét even anders. Het is ook een van de redenen waarom je bij ons wilt werken. En natuurlijk ontwikkel jij je in je vak. Je krijgt daar alle kansen voor.

Het buitenwerk en de omgang met de jongens, dat is mooi!

Hij was niet bekend met mensen met een verstandelijke beperking, maar vond het direct leuk: “De openheid en spontaniteit sprak me aan. Ze nemen geen blad voor de mond en dat vind ik mooi.

Lees Johans verhaal

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Maak jouw jobalert
Terug naar boven