Jij bij Vastgoed

Wil jij je ontwikkelen binnen de wereld van het zorgvastgoed onder intensieve begeleiding van ervaren professionals? Ontdekken wat je sterke kanten zijn, met als doel een vaste functie binnen één van de grootste zorgorganisaties?

Wij zijn team Vastgoed

We zijn een team van ongeveer 40 vastgoed collega’s, door het land verspreid. Samen hebben we zo’n 1000 panden in beheer. Elk vastgoedvraagstuk benaderen we op integrale wijze. We werken daarbij intensief samen met de Zorg om de vastgoedportefeuille in lijn te brengen met de cliëntwensen en de bedrijfsmatige randvoorwaarden (CREM). Dit betekent dat we een voortdurende afweging maken tussen de belangen van cliënten, medewerkers en de organisatie. Ons werk omvat alle aspecten van het vastgoed-vak. Wij investeren graag in de (zorg)vastgoedprofessionals voor morgen.

 • Jij bij Vastgoed
  Jan Peter

  "Dankzij het traineeship leerde ik niet alleen veel over Vastgoed, maar ook over mezelf. Ik ontdekte waar mijn kracht lag. Daardoor ben ik nu, ruim vijf jaar later, projectmanager duurzaam ondernemen. Ik mag er, samen met collega's en cliënten, voor zorgen dat we zuiniger met elkaar én met onze leefomgeving omgaan."

 • Jij bij Vastgoed
  Esther

  "Het mooiste aan mijn werk is de afwisseling. Ik heb met veel verschillende mensen te maken, met veel verschillende projecten. Van kleine verbouwingen tot renovaties en nieuwbouw. Geen dag is hetzelfde!"

 • Jij bij Vastgoed
  Edwin

  "Ik houd mij bezig met de cliëntvraag vanuit de zoektocht naar de best passende huisvesting. Samen kijken we waar de ontwikkelvraag ligt en hoe we die kunnen oplossen. Het bijzondere aan mijn werk is de interactie die je hebt met de cliënten. Ze komen bijvoorbeeld bij mij aan het bureau om bouwtekeningen te bekijken."

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Maak jouw vacature alert
Terug naar boven