Stage lopen, opleiding volgen en ontwikkelen bij 's Heeren Loo | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw

Leerwerktrajecten (BBL-route) in zorg en welzijn

Wil jij een opleiding volgen in de zorg of welzijn, maar ook aan het werk? Dat kan bij 's Heeren Loo! Bij de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL-route) ben je als leerling-werknemer in dienst. Je draait dag-, avond- en weekenddiensten en waar nodig ook nachtdiensten. Eén dag in de week ga je naar school. Als leerling-medewerker van 's Heeren Loo zit je in een klas met klasgenoten die ook bij 's Heeren Loo werken. Dat is gezellig en nog makkelijk ook, want je herkent elkaars mogelijkheden en problemen.

De begeleider van school zorgt er samen met je werkbegeleider van 's Heeren Loo voor dat je opleiding prettig en goed verloopt. Een opleiding duurt maximaal vier jaar. Ben je langer dan een jaar bij ons, dan wissel je minimaal één keer van werkplek. Zo leer je het werk goed kennen. 's Heeren Loo betaalt tijdens de opleiding het lesgeld en het studiemateriaal. Je sluit je opleiding af met een mbo-diploma op kwalificatieniveau 1,2, 3 of 4. Arbeidsvoorwaarden en vergoedingen liggen vast in de CAO Gehandicaptenzorg.

BBL-leerwerkplekken worden, net als andere vacatures, bekend gemaakt op de vacaturesite van 's Heeren Loo.

Beroeps Opleidende Leerweg (BOL-route)

Volg je een voltijdopleiding? Dan ben je bij ons van harte welkom om stage te lopen! 's Heeren Loo is door SBB erkend als leerbedrijf voor heel veel verschillende MBO-opleidingen. Natuurlijk voor de opleidingen binnen Zorg en Welzijn, maar ook bijvoorbeeld voor groenopleidingen of ICT. Kijk eens op stagemarkt.nl voor meer informatie over de mogelijkheden bij jou in de buurt.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende leerzame stageplek die aansluit bij je opleiding. Je krijgt de ruimte om je talenten te ontwikkelen en wordt in je leerproces begeleid door een professionele werkbegeleider op locatie. Je ontvangt een stagevergoeding conform de CAO gehandicapten zorg.

Aanmelding gaat in eerste instantie via het BPV bureau van jouw school. Heeft jouw BPV bureau nog geen afspraken met ’s Heeren Loo, bel dan naar 0800-3 55 55 55. Volg je een HBO opleiding, ook dan bieden we interessante en uitdagende stageplaatsen. Bel 0800-3 55 55 55 voor meer informatie.

ROC's en 's Heeren Loo

Op een aantal plaatsen in Nederland heeft 's Heeren Loo speciale afspraken met ROC's. Op de Care Academy in Ermelo krijg je bijvoorbeeld les van medewerkers van 's Heeren Loo en verzorgen onze behandelaars gastlessen. Ook op veel andere plaatsen is het onderwijsprogramma toegespitst op het werk voor mensen met een verstandelijke beperking. Vaak hebben de praktijkopleiders van 's Heeren Loo meegedaan aan het ontwerpen van (delen van) de opleidingen. Soms zelfs sluit het programma naadloos aan bij de visie en werkwijze van 's Heeren Loo. Wat je leert op school kun je daardoor direct toepassen in de praktijk.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over (leerwerktrajecten bij) 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op
Terug naar boven