Maatschappelijke stage | 's Heeren Loo
Vacatures 11 nieuw

Maatschappelijke stage

Ben je op zoek naar een leuke invulling van je maatschappelijke stage? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Lijkt het je leuk om te zien hoe het is om in de zorgsector te werken? Dan kun je bij ons op verschillende locaties terecht.

Meld je aan of stel een vraag

Je leert nieuwe mensen kennen, je maakt anderen blij, je ziet wat er in je omgeving speelt en je krijgt voldoening van het werk.

Mail naar mas@sheerenloo.nl.

Maatschappelijke stage op Het Westerhonk

Wat is een maatschappelijke stage?

Jongeren uit het voortgezet onderwijs kunnen door middel van een maatschappelijke stage kennis maken met vrijwilligerswerk, als onderdeel van hun schoolcarrière. Op deze manier leren ze hun omgeving op een andere manier kennen en leveren ze een actieve bijdrage aan de samenleving.

In onze samenleving wordt er veel gedaan door vrijwilligers en dit is jouw kans om zelf te ervaren hoe het is om je vrijwillig in te zetten. Denk maar eens aan je eigen sportvereniging, die zou waarschijnlijk zonder vrijwilligers niet kunnen blijven bestaan. Vrijwilligers zijn daarom heel waardevol en het is ook nog eens heel leuk om iets voor een ander te betekenen. Je leert nieuwe mensen kennen, je maakt anderen blij, je ziet wat er in je omgeving speelt en je krijgt voldoening van het werk.

Terug naar boven