Vrijwilligerswerk bij 's Heeren Loo
in de gehandicaptenzorg

Wil jij ook bijdragen aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking? Bijvoorbeeld door met hen te sporten, te shoppen of gewoon gezellig een kop koffie te drinken? Of misschien ga je liever praktisch aan de slag in de tuin of als chauffeur? Wat je ook wilt doen: Je bent van harte welkom!

Podcast 'Hartwerkers'

In podcastserie ‘Hartwerkers’ vertellen vrijwilligers mooie, enthousiaste en soms ontroerende verhalen.

Luister de podcast

Eerste kennismaking

Ben jij benieuwd wat vrijwilligerswerk jou kan brengen? Klik dan op een van de onderstaande vacatures en meld je aan. De coördinator vrijwilligerswerk neemt dan contact met je op. Je praat met hem of haar over wat je leuk lijkt om te doen en hoeveel tijd je daaraan wilt besteden. Vervolgens kijken jullie samen welke vrijwilligerswerk vacature het beste bij jou past.

Als vrijwilliger krijg je:

  • Een vaste contactpersoon
  • De mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen
  • Je gemaakte onkosten vergoed
  • Begeleiding op maat

Waar is nu werk te doen?

Wil jij er voor mij zijn

Vrijwilligers maken het leven van cliënten van 's Heeren Loo mooier. De vrijwilligers beleven zelf ook plezier aan hun vrijwilligerswerk.

Andere mogelijkheden voor vrijwilligerswerk

Bij 's Heeren Loo zoeken we de verbinding met jongeren(organisaties) en bedrijven. Lees meer over deze mogelijkheden voor vrijwilligerswerk.

Maatschappelijke diensttijd

Zoek je een leuke organisatie voor je maatschappelijke diensttijd? Een plek waar je de ruimte en de tijd krijgt om je talenten te ontdekken? Kies voor...

Lees verder

Vrijwilligerswerk met je bedrijf

Ben je voor jouw bedrijf, team of afdeling op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje? Een dag die zinvol is voor jezelf en waarmee je ook wat voor een ...

Lees verder

Vrijwilligerswerk als scoutinggroep

Als scoutgroep kun je op een positieve en speelse manier bijdragen aan het welzijn van onze cliënten, door samen activiteiten te ondernemen.

Lees verder

Contact

Ben jij benieuwd wat vrijwilligerswerk jou kan brengen? Klik dan op één van de vacatures. De coördinator vrijwilligerswerk uit jouw regio zal dan contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

We bespreken wat jou leuk lijkt om te doen en hoeveel tijd je daaraan wilt besteden. Vervolgens kijken we samen welke vrijwilligersvacature het beste bij jou past.

Neem contact op

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Maak jouw vacature alert
Terug naar boven