Vrijwilligerswerk | 's Heeren Loo
Vacatures 10 nieuw
vrijwilligerswerk bij 's Heeren Loo

Vrijwilligerswerk bij 's Heeren Loo

Wil jij ook bijdragen aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking? Bijvoorbeeld door met hen te sporten, te shoppen of gewoon gezellig een kop koffie te drinken? Of misschien ga je liever praktisch aan de slag in de tuin of als chauffeur? Wat je ook wilt doen: Je bent van harte welkom!

Vrijwilligerswerk, daar word je rijker van

"Ik ben graag onder de mensen. Als ik kom dan zit er iemand op je te wachten. We kijken daar samen naar uit. Je wordt er rijker van."
- Dhr. Van de Vlugt, Over zijn vrijwilligerswerk voor dagcentrum De Strandjutter in Noordwijk

"Hij praat. Hij neemt altijd iets mee. Hij is een groot cadeau die zichzelf uitpakt."
- Monique, Greet, Hans, Elise - deelnemers van dagcentrum De Strandjutter, over Dhr. van de Vlugt

Net als u vinden mensen met een verstandelijke beperking het leuk om van alles te ondernemen. Dat doen ze graag samen. Want dat geeft plezier voor twee.

Bekijk de verhalen van vrijwilligers en cliënten

Wat kun je van ons verwachten?

Heb je belangstelling voor vrijwilligerswerk bij ’s Heeren Loo? Dan start je met een gesprek met een van onze vrijwilligerscoördinator. Je praat met hem of haar over wat je leuk lijkt om te doen en hoeveel tijd je daaraan wilt besteden. Vervolgens kijken jullie samen welke vrijwilligersvacature het beste bij jou past.

We doen graag iets terug voor jouw inzet

Als vrijwilliger heb je een vaste contactpersoon en je kunt vrijblijvend gebruik maken van alle trainingen en cursussen die ’s Heeren Loo aanbiedt. Ook bieden wij een collectiviteitskorting bij zorgverzekeraars. We vergoeden gemaakte onkosten en je bent automatisch verzekerd tegen aansprakelijkheid.

Vrijwilligerswerk als scoutinggroep

Als scoutgroep kun je op een positieve en speelse manier bijdragen aan het welzijn van onze cliënten, door samen activiteiten te ondernemen.

Lees meer

Word ook vrijwilliger bij ’s Heeren Loo

Heb je interesse in vrijwilligerswerk? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze vrijwilligerscoördinatoren bij jou in de buurt. Bel of laat een bericht achter. Net wat je handig vindt.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over (vrijwilligerswerk bij) 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op
Terug naar boven