Werken en leren bij 's Heeren Loo

Leer je graag in de praktijk? Combineer dan werken en leren bij ’s Heeren Loo. Dit kan als je een BBL traject/deeltijdopleiding volgt en ook als je een BOL opleiding/voltijdopleiding volgt. Je leert dus veel in de praktijk.

Werken en Leren bij 's Heeren Loo

Hoe ga je helpen?

Je werkt in de directe begeleiding van onze cliënten en volgt daarnaast een opleiding in de vorm die bij jou past. Je komt te werken of gaat stage lopen binnen een locatie met cliënten met EMB, MVG, LVB of NAH binnen de woonbegeleiding en/of dagbesteding. De leeftijd van de cliënten kan uiteenlopend zijn, maar we hebben ook specifieke woningen voor kinderen, jongvolwassenen en ouderen.

Binnen de woonbegeleiding werk je in onregelmatige afwisselende diensten. Je werkt dus overdag, ’s avonds en in het weekend, ook op feestdagen. En misschien ’s nachts.
Onze cliënten vragen zorg en/of begeleiding die is afgestemd op hun persoonlijke wensen en behoeften. De werkzaamheden die hierbij (kunnen) horen en de doelgroepen waarmee je kan komen te werken. Cliënten helpen bij dagritme en dagprogramma, persoonlijke verzorging (douchen, aankleden), aandacht voor woonomgeving en sociale contacten, complexe gedragsproblematiek, coördineren ondersteuningsvraag.

Verpleegtechnische vaardigheden zoals medicatie geven en toedienen, wondverzorging, injecteren, ect.
Voor meer informatie over werken in de gehandicaptenzorg kun je ook kijken op
www.werkenindegehandicaptenzorg.nl
.

Dit past bij jou...

Als je werken in de gehandicaptenzorg helemaal ziet zitten en toe bent aan een nieuwe stap. Dat kan zijn omdat je nu in een heel andere sector of functie werkt en al een tijdje een overstap naar zorg & welzijn overweegt. Of misschien heb je in het verleden al in de zorg gewerkt, maar ben je nog niet in het bezit van een zorggericht diploma. 

Wat komt erbij kijken? Het combineren van jouw sociale leven, werk en studie is best pittig. Hoe ga jij dat doen? Ben jij voorbereid op onregelmatige werktijden? Werken in de avond, weekend en op feestdagen. Hoe lang is het voor jou geleden dat je thuis huiswerk hebt gemaakt? Pak jij hierin je verantwoordelijkheid en eigen regie? Dan is een leer-werktraject bij ‘s Heeren Loo wat voor jou!

Stage bij 's Heeren Loo

En wat nog meer?

  • Tijdens je opleiding maak je kennis met verschillende doelgroepen, zodat je ontdekt wat bij je past
  • Jouw opleidingskosten worden vergoed
  • Je neemt je levenservaring, kennis en talent mee én past dit toe in je werk
  • Er is altijd een gecertificeerde werkbegeleider of collega beschikbaar voor jouw vragen

BOL of BBL?

Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL)

Kies je voor werken en leren, dan volg je de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). Je bent dan bij ons in dienst als begeleider in opleiding.

Lees meer
Beroeps Opleidende Leerweg (BOL)

Volg jij een BOL-opleiding in de zorg/welzijn niveau 2 t/m 4 of een voltijd hbo opleiding Social Work of hbo-V? En zoek je een stageadres waar je je v...

Lees meer

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over (leerwerktrajecten bij) 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Maak jouw jobalert
Terug naar boven