Laat je omscholen
word begeleider

Heb je altijd al in de zorg willen werken en heb je een mbo-3 diploma? Dan is dit je kans! 

Je wordt een half jaar lang ingewerkt op één van onze locaties en stroomt daarna door naar een leerlingplek. In 3 jaar word je opgeleid tot (persoonlijk) begeleider. Je werkt samen met ervaren en enthousiaste begeleiders die je de fijne kneepjes van het vak leren. 

Meer informatie en aanmelden

Wil je je graag laten omscholen? Meld je dan aan.  Zodra wij je aanmelding binnen hebben, ontvang je van ons een uitnodiging voor een online bijeenkomst. Je krijgt hier de tijd en ruimte om vragen te stellen, zodat je precies weet wat je kan verwachten. En ben je daarna nog steeds enthousiast? Dan gaan we graag met je door.

Meld je aan!

Wat ga je doen?

Tijdens het eerste half jaar volg je een online training bij de Nationale Zorgklas. Je rondt dit uiteindelijk af met een mbo-certificaat. Dankzij dit certificaat krijg je vrijstellingen op een eventueel vervolgtraject. Bijvoorbeeld wanneer je doorstroomt naar een leer/werkplek (leerlingplek).

Na de basistraining

Als je het eerste half jaar afrondt met een mbo-certificaat, krijg je de mogelijkheid om door te stromen naar een leerlingplek. Als leerling volg je een studie, maar blijf je ook werken op de woongroep. Samen met de coördinator praktijkleren kijken we welke opleiding het beste bij je past. We houden hierbij altijd rekening met jouw talenten, wensen en behoeften.

Begeleider in opleiding

Als begeleider in opleiding volg je scholing bij een ROC als (persoonlijk) begeleider gehandicaptenzorg niveau 3 of 4. Deze opleiding duurt gemiddeld 3 jaar.

  • Je blijft bij voorkeur op de locatie werken waar je al werkzaam bent
  • Je wordt begeleid tijdens je studie door enthousiaste en ervaren collega's
  • Dankzij het mbo-certificaat is je studietijd verkort (met max. 6 maanden) vanwege vrijstellingen

Jouw salaris

De kosten voor jouw opleiding worden betaald door
's Heeren Loo. Daarnaast krijg je een (leerling)salaris. Het eerste half jaar, tijdens je basistraining, ontvang je een salaris van rond de € 2.000 bruto per maand op fulltime basis (36 uur).
Wanneer je doorstroomt naar een leer/werkplek gaan we in gesprek over het studieadvies en wordt op basis daarvan een salarisvoorstel gedaan.

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Maak jouw jobalert
Terug naar boven