Samen de klus klaren in Utrecht

In Utrecht zijn wij op zoek naar (persoonlijk) begeleiders die weten waar ze voor staan en waar ze naartoe willen. Stage- en/ of werkervaring binnen de zorg en met de doelgroep heeft onze voorkeur, maar we sluiten niemand bij voorbaat uit. Dus werk jij aan je eigen ontwikkeling en maak je ruimte voor eigen regie? Wil je werken vanuit wederzijds vertrouwen? Wil jij ook ons motto uitdragen: 'Samen de klus klaren'? Kom dan groeien en bloeien bij ons en samen zijn we de echte toegevoegde waarde voor de cliënten in Utrecht.

Samenwerken in Utrecht!

Rayon Utrecht is ondernemend en in ontwikkeling. We bedenken het niet voor de cliënt. We vragen hoe we hem kunnen helpen. Door de korte lijnen weten elkaar gemakkelijk te vinden. We houden elkaar scherp op gedrag voor het ontwikkelen en behouden van de professionaliteit. We klaren de klus samen!

Wie ben jij?

Je bent een evenwichtige persoonlijkheid met uitstekend inzicht over je mogelijkheden en ontwikkeling, passie voor de zorg en talent voor begeleiding. Je inlevingsvermogen gecombineerd met doortastendheid en een respectvolle manier van communicatie, zorgt ervoor dat je gemakkelijk kan aansluiten in de behoefte van een ander en het systeem eromheen. Je proactieve, motiverend & informerend vermogen maken je een betrouwbaar samenwerkingspartner en geven je de vrijheid om te groeien. Je bent inventief en constructief kritisch in je doen en laten. Je hebt analytische en coachingskwaliteiten. Je bent in het bezit van een zorggerelateerd diploma vanaf mbo-niveau 4 (MMZ, Verzorgende, SPH of Verpleegkundig).