…thuis best

De meeste kinderen en jongeren voelen zich thuis op hun best. Met hun familie en vrienden dichtbij. Maar met een verstandelijke beperking is het soms moeilijk om thuis te wonen.

De zorg en de opvoeding kunnen zwaar tellen. Een medewerker van 's Heeren Loo kan thuis ondersteuning bieden. Soms als duwtje in de rug, soms voor langere tijd. U bepaalt zelf welke ondersteuning het beste past bij uw kind.

Ondersteuning bij de zorg

Bent u op zoek naar hulp bij de opvoeding van uw kind, bijvoorbeeld bij het verschonen, eten, aankleden of spelen, dan kan een medewerker op vaste momenten bij u thuis komen. Want u hoeft het niet allemaal alleen te doen.

Opvoedingsondersteuning

Heeft u opvoedingsvragen, of vragen over de situatie thuis, ook dan kan een begeleider u thuis helpen. De ondersteuning kan gericht zijn op een of meer kinderen, of op het hele gezin. U kunt als ouder ondersteuning en begeleiding krijgen bij opvoedingsproblemen, die eventueel gepaard gaan met gedragsproblematiek of psychische problemen. We kijken naar wat goed gaat en helpen u daarin nog sterker te worden.

Indicatie

Voor hulp en ondersteuning thuis heeft u een indicatie nodig. Een indicatie bepaalt hoeveel en wat voor soort zorg nodig is. Als u nog geen indicatie heeft, dan helpen wij u graag verder.

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

's Heeren Loo Dichtbij

uitgebreid zoeken