Doen wat jij leuk vindt in je vrije tijd

Voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking is het soms lastig een passende vrijetijdsbesteding te vinden.

Zij weten niet altijd wat ze in hun vrije tijd kunnen doen of kunnen niet meekomen. Maar juist in hun vrije tijd kunnen zij zelf keuzes maken, zich uitleven en anderen ontmoeten. 's Heeren Loo zoekt samen met ouders en kinderen naar leuke en passende activiteiten. Bij een gewone sportclub of hobbyvereniging, bij een vereniging met een aangepast programma, of bij 's Heeren Loo.

Sportverenigingen en hobbyclubs

's Heeren Loo kan adviseren of bemiddelen bij deelname aan activiteiten bij sportclubs en verenigingen, bijvoorbeeld bij een sport- of hobbyclub. Het is lekker voor kinderen om zich te ontspannen en andere kinderen tegen te komen. Kinderen met een verstandelijke beperking kunnen ook terecht bij 's Heeren Loo zelf. Er is voor iedereen wel iets te doen!
Sport, buurthuisactiviteiten en soms ook optredens van artiesten of de toneelclub. En natuurlijk hebben we ook leuke hobbyclubs.

Vakantie

Wat is er leuker dan er samen op uit te trekken? Of nieuwe vrienden te ontmoeten bij vakantieactiviteiten? 's Heeren Loo organiseert op verschillende plaatsen in het land vakantiekampen en vakantieactiviteiten. Ook zijn er zijn mogelijkheden voor vakantieopvang en zelfs voor aangepaste kampeervakanties met het hele gezin.

Indicatie

Voor Vrije tijd heeft u geen indicatie nodig. De bekostiging van vrijetijdsbesteding zit niet in de jeugdwet of in de Wlz. De kosten komen voor uw eigen rekening. Sommige gemeenten en fondsen kunnen bijdragen in deze kosten.

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

's Heeren Loo Dichtbij

uitgebreid zoeken