Lekker aan de slag met werk of dagbesteding

Of je jong of oud bent, een beperking hebt of niet, je wilt overdag lekker bezig zijn.

's Heeren Loo helpt senioren met een verstandelijke beperking een goede dagbesteding te vinden. We kijken samen wat het beste past.

Werken bij een dagbestedingslocatie

Wie aan het werk wil, kan ook aan het werk. Zowel fulltime als parttime. Ook oudere cliënten kunnen op veel verschillende manieren aan de slag binnen de dagbestedingslocaties van ‘s Heeren Loo. Bijvoorbeeld in de keuken of in de bediening van een lunchcafé. Of in een hout- of keramiekwerkgroep. Productiewerk kan ook: inpakken, stickeren, monteren of het verzorgen van grote postzendingen. Alle dagbestedingsgroepen maken producten waaraan behoefte is en die in veel gevallen worden verkocht. Bijvoorbeeld in onze eigen cadeauwinkels, waar ook cliënten werken.

Belevingsgerichte activiteiten

's Heeren Loo biedt senioren een breed scala aan recreatieve activiteiten. Denk aan zwemmen, wandelen, knutselen en snoezelen. Snoezelen is een belevingsgerichte activiteit die de zintuigen prikkelt met geluid, licht, tast en smaak. Ook zijn er speciale seniorengroepen. Daar worden rustige activiteiten gedaan. Denk aan breien, zingen, puzzelen, sjoelen, pastorale activiteit, muzikaal bad (belevingsmuziek op maat), massage, sensopatisch theater, lichtactiviteit en smaak & geurbeleving. Omdat sommige oudere cliënten veel ondersteuning nodig hebben bij eten en drinken en lichamelijke verzorging, zijn daarvoor op de locaties alle voorzieningen aanwezig.

Indicatie

Voor Werk en dagbesteding heeft u een indicatie nodig. Een indicatie bepaalt hoeveel en wat voor soort zorg nodig is. Als u nog geen indicatie heeft, helpen wij u graag op weg.

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

's Heeren Loo Dichtbij

uitgebreid zoeken