Je leert overal iets!

Van kinds af aan leer je om zo zelfstandig mogelijk te leven. 's Heeren Loo stimuleert mensen met een verstandelijke beperking hierbij. Ook volwassenen, want je bent nooit te oud om iets te leren.

Leren gebeurt altijd en overal. Want met, maar ook zonder boeken word je wijzer. De ervaring telt. We helpen door goed te kijken naar ontwikkelbehoeften en mogelijkheden van mensen.

Vakopleidingen

Jongeren én volwassenen kunnen bij 's Heeren Loo een vakopleiding volgen. Bijvoorbeeld een opleiding om te werken in een café of winkel of de opleiding voor heftruckchauffeur. De opleidingen en cursussen worden vaak georganiseerd samen met een regionaal opleidingscentrum of een ander opleidingsinstituut. Bij afronding volgt een officieel diploma.

Vaardigheidstrainingen

Met een vaardigheidstraining kunnen mensen met een verstandelijke beperking zich ontwikkelen richting een zelfstandiger leven. Denk aan een sociale vaardigheidstraining, een weerbaarheidstraining, een training omgaan met de computer of een training lezen en schrijven. De vaardigheidstrainingen worden binnen 's Heeren Loo gegeven.

Indicatie

Voor Leren heeft u een indicatie nodig. Een indicatie bepaalt hoeveel en wat voor soort zorg nodig is. Als u nog geen indicatie heeft, helpen wij u graag op weg.

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

's Heeren Loo Dichtbij

uitgebreid zoeken