Het Westerhonk bestaat 50 jaar!

Locatie Het Westerhonk in Monster staat dit jaar in de schijnwerpers. Want op 2 mei bestonden we precies 50 jaar en zo'n mooi jubileum gaan we heel 2016 groots vieren. Voor en door iedereen die Het Westerhonk heeft gemaakt tot wat het nu is: een prachtig zorgpark waar zowel mensen met als zonder een verstandelijke beperking kunnen wonen, werken en recreëren. Daar doen we het voor, al 50 jaar!

Deze jubileumactiviteiten staan op stapel:

Picknick festival – 27 augustus 2017

Op zaterdag 27 augustus tussen 10.00 en 15.00 uur is er een Picknick Festival op Het Westerhonk. In samenwerking met Westland Cultuurweb wordt er op dit moment een gevarieerd programma samengesteld van lokale muziek-, dans- en theaterinitiatieven. Onder andere Slagwerkgroep Kabaal, FABruari Four en Theaterkoor 40forever zijn aanwezig. Maar ook Het Watertheater, één van de vele creatieve dagbestedingen op Het Westerhonk, verzorgt een optreden.

Naast muziek en dans zijn er ook diverse activiteiten en workshops die dag, voor jong en oud, met en zonder verstandelijke beperking. Eten en drinken mag u zelf meenemen, maar er zijn ook genoeg lekkere dingen te koop bij diverse foodtrucks, op het marktje of bij de diverse dagbestedingen en Restaurant Samen. Eten kan op uw eigen kleedje of op een van de picknickbanken. Een mooi evenement waar mensen met én zonder beperking elkaar kunnen ontmoeten. Lees hier meer.

Boot Camp – 16 september 2017

Op vrijdag 16 september organiseren we van 13.00 - 15.00 uur een bootcamp, speciaal voor medewerkers van Het Westerhonk. Een sportieve uitdaging die voor iedereen (goede of minder goede conditie) haalbaar is en een moment van gezelligheid en plezier met collega's. Medewerkers kunnen zich tot 19 augustus opgeven bij Radha Bishesar.

Een feestweek op maat

We organiseerden een gezellige feestweek van dinsdag 7 juni tot en met zaterdag 11 juni. Tijdens deze week werd iedereen die betrokken is bij locatie Het Westerhonk, bedankt voor zijn of haar inzet en betrokkenheid. Er zijn vele foto's en filmpjes gemaakt van de activiteiten op maat, waarbij zij in het zonnetje werden gezet en we samen het jubileum vierden. Een impressie van de jubileumweek vindt u in de filmpjes hieronder:

Dubbel feest

Samen met het 50-jarig bestaan van locatie Het Westerhonk, vieren we het 125 jarig bestaan van 's Heeren Loo. Een dubbel jubileum dus!

Kijk voor updates en informatie op www.facebook.com/hetwesterhonk.