Open dag bij Groot Schuylenburg in Apeldoorn op 17 maart 2018

Eens binnenkijken bij 's Heeren Loo? Op zoek naar een nieuwe baan, vakantie- of vrijwilligerswerk, of een passende woon- of werkplek voor uw zoon, dochter, broer, zus, kennis? Kom dan naar de open dag van ‘s Heeren Loo locatie Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Speciaal in de Week van Zorg en Welzijn zetten we op zaterdag 17 maart, 10.30-15.30 uur, de deuren open. Zo kunt u zien hoe de ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking er in wonen, werken en medische zorg uitziet.

Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd met meer informatie over het programma, dus check hem regelmatig.

Tijdens de open dag is er van alles te beleven:

Workshops en activiteiten

U kunt door verschillende creatieve workshops en activiteiten kennismaken met mensen met een (lichte) verstandelijke beperking en hun werk. De workshops en activiteiten worden grotendeels zelf door cliënten verzorgd. Bijvoorbeeld:

  • Koektaartje maken bij Bakkerij Zonnehoeve: voor jong en oud, doorlopend van 10.30 – 15.30 uur.
  • Buitenband werpen bij Het Fietsenhoekje: voor de jeugd, doorlopend van 10.30 – 15.30 uur, win een leuke prijs! Ook hebben ze een mooie aanbieding: binnen- en buitenband vervangen voor maar €25,- euro (normaal €32,50).
  • Paashanger maken en papier scheppen bij de Papierwinkel: voor jong en oud.
  • Copyshop: demonstratie cliënten van hun werkzaamheden zoals posters, flyers en vacatures printen, clipboards bestellen.
  • Klus-o-theek: demonstratie cliënten van hun werkzaamheden in de werkstraat Industriewerk.

Creatieve informatiemarkt

Er is een leuke, creatieve informatiemarkt op de Brink, het hart van Groot Schuylenburg. Hier verkopen diverse cliënten met hun dagbesteding leuke handgemaakte producten (zoals cadeaus en woonaccessoires). Ook vindt u hier diverse informatiestanden, bijvoorbeeld over werk en vacatures, vrijwilligerswerk, jobcoaching voor cliënten en nachtzorg. Enthousiaste medewerkers en vrijwilligers staan u graag te woord.

Ludiek speeddaten

Maak kennis met 's Heeren Loo, onze interne opleidingen, banen, vacatures en enthousiaste medewerkers tijdens de ludieke speeddate op de creatieve informatiemarkt. De hele dag staan bij deze kraam medewerkers klaar om u van alles te vertellen over werken bij ’s Heeren Loo. Wie weet zit er een mooie functie of baan met, wanneer nodig, een passende opleiding voor u tussen. Geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij 's Heeren Loo? Dan kunt u terecht bij onze vrijwilligerscoördinator.

Rondkijken

Wilt u binnenkijken bij een woonlocatie, dagbesteding of onze innovatieruimte voor cliënten? Dat kan! Rondleidingen zijn er op vaste tijdstippen. Hiervoor kunt u zich aanmelden bij de centrale informatiestand. Daar ontvangt u informatie over de te bezoeken locaties en tijden.

Binnenkijken bij medisch centrum Advisium

Ook ons medisch behandelcentrum Advisium opent haar deuren. Benieuwd hoe ’s Heeren Loo mensen met een verstandelijke beperking in medisch opzicht ondersteund? Welke expertise we in huis hebben? En welke functies het medisch centrum biedt voor werkzoekenden? Loop dan eens binnen. De specialisten van Advisium staan u graag te woord.

Kleurplaat voor kinderen

Voor kinderen is er een leuke kleurplaat beschikbaar.

Print de kleurplaat uit, kleur hem mooi in en lever de kleurplaat in op 17 maart tijdens de Open Dag van Zorg en Welzijn.

Dat kan bij Bakkerij de Zonnehoeve, Regenboogbrink 20. Kinderen ontvangen dan een lekkere cupcake!

Uiteraard staan er tijdens de hele dag medewerkers en vrijwilligers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Of dit nu gaat over (vrijwillig) werken bij 's Heeren Loo of over woon-, werk- en recreatie- mogelijkheden voor uw verstandelijk beperkte familie of verwant.

Wanneer

Zaterdag 17 maart van 10.30 tot 15.30 uur.

Waar

's Heeren Loo, locatie Groot Schuylenburg
Regenboogbrink 12, Apeldoorn
Woonwijk Zonnehoeve

Praktische informatie

Groot Schuylenburg is met de trein te bereiken via treinstation Apeldoorn De Maten. Parkeren dicht bij de Regenboogbrink kan, maar parkeerplaatsen zijn beperkt. Kunt u met de fiets komen, dan graag.

Heeft u een vraag? Bel dan met 088 - 036 60 00.

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER