Woonbegeleider

Woonbegeleider, voor ouderinitiatief ''Villa'' (V18.0889)


De ouders van het woonproject ‘’Villa’’ voor (jong) volwassenen met een beperking zijn samen met ’s Heeren Loo op zoek naar een begeleider die flexibel inzetbaar is.

Heb jij een natuurlijke interesse in het begeleiden, verzorgen en ondersteunen van mensen met een beperking in alle onderdelen van het dagelijks leven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

's Heeren Loo zoekt in Purmerend :
Woonbegeleider
0 uur

Dit woonproject is een ouderinitiatief en biedt begeleiding aan 8 jongeren waarvan op dit moment 5 jonge vrouwen en 3 mannen. De groep varieert in handicap van lichamelijk tot meervoudig complex. Vier jongeren zijn (min of meer) rolstoel gebonden. Twee jongeren zijn niet-sprekend.

Als Begeleider ben je medeverantwoordelijk voor de zorg en begeleiding aan cliënten. Je geeft, samen met de cliënt invulling aan hun dag. Je draagt zorg voor ondersteunende werkzaamheden en voor een optimale woon- en leefomgeving van de clienten op basis van het ondersteuningsplan. Je signaleert en herkent de ondersteuningsvraag en je kunt dit omzetten in praktisch handelen. Je werkt nauw samen met het team.

Wil je meer informatie over het ouderinitiatief? Zie www.stichtingvilla.nl

Dit zijn wij:

De oprichtingsdatum van Stichting Villa is 6 november 2002. De Villa wordt bewoond vanaf november 2011, met 24-uurs zorg. De locatie is gerealiseerd in de Weidevenne binnen de gemeente Purmerend. Bij het realiseren van woonvorm 'Villa' werd gestreefd naar 'scheiden woon/zorg'. De uiteindelijk geselecteerde zorgverlener
s’ Heeren Loo houdt zich dus ook strikt bezig met de zorgverlening aan de bewoners, onder nauw toezicht van de ouders. Alle
zaken die met het wonen te maken hebben, worden door de ouders/verzorgers in eigen beheer gehouden.

Dit ben jij:

Je bent in het bezit van een afgeronde MBO opleiding op niveau 3 of 4 in de gezondheidszorg of welzijnszorg. Daarnaast verwachten wij dat:
  • Je medicatiemag delen en je in het bezit bent van BHV
  • Je flexibel inzetbaar bent op slaapdiensten, korte avond-ochtend en weekend diensten.
  • je passie hebt voor het werken met cliënten met complexe zorgvragen;
  • je mentaal en fysiek fit bent;
  • je beschikt over doorzettingsvermogen, flexibel bent;
  • je goed kunt samenwerken;
  • je de zelfredzaamheid en het belang van de cliënt centraal stelt;

Dit bieden wij:

- Het betreft een tijdelijk 0 uren contract met mogelijkheid tot verlenging.
  • Het salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg in functieschaal (FWG) <30 > in de functie van en wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.

Sollicitatieprocedure:

Een onderdeel van de procedure is een gesprek en kennismaking met de jongeren.

Bij ons werken:

Solliciteer dan uiterlijk 05 augustus 2018.

Wil je meer informatie?

Wil je weten hoe ’s Heeren Loo is als werkgever? Kijk dan hier
Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Lianne Knuistingh-Neven (Manager Zorg), op telefoonnummer 06-52538228 .
Voor overige vragen neem je contact op met de afdeling recruitment via 088-0370510.

Deze vacature doorsturen?

Ken je iemand die zou passen op deze vacature, stuur hem dan direct door via Tip-a-Friend.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijk gebleken geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Als gezinshuisouder dien je een Verklaring Van Geen Bezwaar (VVGB) in te leveren voor jezelf en inwonenden vanaf 12 jaar (zijnde geen cliënten). Is je beroep geregistreerd in het BIG register, dan wordt door ons gecontroleerd of aan jou een maatregel of bevel is opgelegd. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel met je vrienden