Wij hebben een band
Met elkaar, met Zeeland, met jou.

Dagelijks werken we aan een goed leven voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Dat doen we met alles wat we in ons hebben: passievolle medewerkers, een lokaal netwerk en nieuwe zorglocaties. Wij zijn ’s Heeren Loo en wij hebben een band. 

’s Heeren Loo in Zeeland


Ons verhaal is een verhaal waarvan we door alle lagen van de landelijke organisatie hebben gezegd: zo willen we zijn, hier staan we voor, dit willen we bereiken. De samenwerking tussen cliënt, verwant en zorgprofessional vormt het hart van ‘s Heeren Loo. Vanuit deze basis werken we aan drie belangrijke doelen. We willen een goed leven voor cliënten, waarin ze hun dromen kunnen realiseren. We geven zorgprofessionals de kans om met passie te werken en hun doelen bereiken, en we creëren een duurzame en gezonde organisatie zodat we onze maatschappelijke rol in de lokale samenleving kunnen waarborgen. Dit is ’s Heeren Loo in Zeeland.

Werken aan een band?

Kom bij ’s Heeren Loo in Zeeland

Bij 's Heeren Loo maken we elke dag een positief verschil in het leven van mensen met een beperking. Ons werk is leuk en uitdagend, geen dag is hetzelfde, net zoals geen mens hetzelfde is. We werken met diverse doelgroepen en begrijpen dat begeleiding verschillende vormen kan aannemen. Je kunt je eigen talenten bij ons inbrengen en op jouw manier werken; vanuit je hoofd, hart en handen.

Zorgprofessionals en zij-instromers

Goed om te weten: we verwelkomen net zo graag zij-instromers als ervaren zorgprofessionals. Een cv of motivatiebrief is ook niet nodig. Liever gaan we direct met je in gesprek. Bezoek onze Werken bij-pagina als je op zoek bent naar een betekenisvolle baan in de zorg en neem contact op met één van onze recruiters.

Nieuwbouwplannen

’s Heeren Loo in Zeeland

In Goes, Middelburg en Vlissingen bouwen we aan de zorg van morgen. De komende jaren openen we gloednieuwe woonkernen voor de diverse doelgroepen van ’s Heeren Loo. Onze focus ligt op goede bereikbaarheid, nabijheid van familie en de aanwezigheid van voldoende voorzieningen. In de nieuwe woonkernen hebben bewoners een grotere kamer, voorzien van een eigen badkamer. Behandelingsruimtes en dagbesteding zullen zo veel mogelijk in de buurt zijn. Nieuwsgierig naar het vernieuwde zorgaanbod in Zeeland? Bekijk onze plannen.

Lees verder

'Wij hebben een band'

Sjaak en Bibi

Op Hof Domburg beleven Bibi en Sjaak bijzondere dagen. Sjaak, een gewaardeerd lid van de technische dienst, geniet van zijn werk en krijgt daarin onvoorwaardelijke steun van zijn begeleider Bibi. Hun band is uniek. Bibi trad anderhalf jaar geleden toe tot het team van ‘s Heeren Loo en de klik met Sjaak was meteen voelbaar. Samen zorgen ze ervoor dat de dagelijkse taken in het vakantiepark soepel verlopen.

Lees meer

Waar kunnen we bij helpen?

Wil je meer weten over werken bij of samenwerken met ’s Heeren Loo? Wil je een cliënt aanmelden of heb je een andere vraag?

Neem contact op

Nieuws Zeeland