Wij hebben een band
met gehandicaptenzorg in Zeeland

Ben je op zoek naar veelzijdige gehandicaptenzorg in Zeeland? Wij staan klaar voor mensen met een licht tot ernstige verstandelijke beperking, aandoening of stoornis. Onze hulp voelt vertrouwd, is liefdevol en respectvol. Wij zijn ’s Heeren Loo en wij hebben een band. Met elkaar, met Zeeland, met jou.

Voor cliënten en verwanten

Bij 's Heeren Loo draait alles om jouw verhaal, en we willen dat jij daar een actieve rol in speelt. We ondersteunen je bij het vormgeven van jouw leven zoals jij dat wilt, of je nu zelfstandig woont en behoefte hebt aan ondersteuning thuis, op zoek bent naar een geweldige woonomgeving, werk of dagbesteding zoekt. Bij ‘s Heeren Loo werken we aan oplossingen die aansluiten bij jouw leven en dat van je dierbaren. Dat zit hem in specialistische zorg en aandacht voor persoonlijke dingen. Wil je je kamer inrichten zoals jij dat wilt? Samen nieuwe avonturen beleven tijdens dagbesteding? Of zelf koken wat je het liefst eet? Ons team begrijpt de uitdagingen waarmee je te maken hebt en staat klaar om je te helpen. Dat is ’s Heeren Loo in Zeeland.

Nieuwbouwplannen

’s Heeren Loo in Zeeland

In Goes, Middelburg en Vlissingen bouwen we aan de zorg van morgen. De komende jaren openen we gloednieuwe woonkernen voor de diverse doelgroepen van ’s Heeren Loo. Onze focus ligt op goede bereikbaarheid, nabijheid van familie en de aanwezigheid van voldoende voorzieningen. In de nieuwe woonkernen hebben bewoners een grotere kamer, voorzien van een eigen badkamer. Behandelingsruimtes en dagbesteding zullen zo veel mogelijk in de buurt zijn. Nieuwsgierig naar het vernieuwde zorgaanbod in Zeeland? Bekijk onze plannen.

Lees verder

‘s Heeren Loo in Zeeland

Nieuwbouw

De toekomst van 's Heeren Loo in Zeeland staat in het teken van vernieuwing. De komende jaren zullen er gloednieuwe vestigingen geopend worden. De verschillende woongroepen van Walcheren, Zuid-Beveland en Kapelle worden samengevoegd tot centrale locaties in de regio.

Transformatie

Door onze zorg te centraliseren, kunnen we beter inspelen op de behoeften van bewoners, helemaal volgens de eisen van deze tijd. Deze verandering is dus meer dan een upgrade van onze faciliteiten; het is een doorontwikkeling naar zorg die nog beter aansluit bij wat jij nodigt hebt.

Consistentie

De nieuw te openen locaties zullen stuk voor stuk dezelfde hoogwaardige zorgvoorzieningen en woonomgeving bieden. Het hoofddoel is om de best mogelijke zorg en ondersteuning aan onze bewoners te bieden, en deze vernieuwing is een cruciale stap in die richting.

(Om)scholing

Dankzij deze vooruitgang kunnen we als zorgaanbieder en werkgever voortdurend innoveren. We leggen nadruk op het ontwikkelen en bijscholen van onze medewerkers. Bij ’s Heerenloo is er volop ruimte om te blijven groeien, zodat we samenwerken aan de toekomst van de zorg in Zeeland.

'Wij hebben een band'

Sjaak en Bibi

Op Hof Domburg beleven Bibi en Sjaak bijzondere dagen. Sjaak, een gewaardeerd lid van de technische dienst, geniet van zijn werk en krijgt daarin onvoorwaardelijke steun van zijn begeleider Bibi. Hun band is uniek. Bibi trad anderhalf jaar geleden toe tot het team van ‘s Heeren Loo en de klik met Sjaak was meteen voelbaar. Samen zorgen ze ervoor dat de dagelijkse taken in het vakantiepark soepel verlopen.

Lees meer

Waar kunnen we bij helpen?

Wil je meer weten over werken bij of samenwerken met ’s Heeren Loo? Wil je een cliënt aanmelden of heb je een andere vraag?

Neem contact op