Wij hebben een band
met de sociale kaart van Zeeland

Mensen met een beperking helpen wij hun levens in te richten zoals zij dat willen. Of het nu gaat om begeleiding of specialistische hulp. Ons aanbod is er voor iedereen in de regio; jong of oud, verwijzers en zorgmedewerkers. Wij zijn ’s Heeren Loo en wij hebben een band. Met elkaar, met Zeeland, met jou.

Voor verwijzers en zorgmedewerkers

Ons verhaal is een verhaal van transformatie en vernieuwing. We hebben als landelijke organisatie vastberaden gezegd: dit is wie we willen zijn, hier staan we voor, en dit is wat we willen bereiken. Een van onze belangrijkste doelstellingen is cliënten een goed leven bieden, waarin ze zo volledig mogelijk hun eigen pad kunnen volgen. Tegelijkertijd beseffen we dat gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers van onschatbare waarde zijn. We geven onze zorgprofessionals dus de kans om hun persoonlijke doelen te bereiken. Dat doen we vanuit een duurzame en gezonde organisatie met nieuw te bouwen vestigingen. Want we hebben ingezien dat het centraliseren van locaties kan leiden tot efficiëntere zorg en meer mogelijkheden voor samenwerking. Dit is het nieuwe 's Heeren Loo in Zeeland.

’s Heeren Loo in Zeeland

Nieuwbouw

De toekomst van 's Heeren Loo in Zeeland staat in het teken van verandering. De komende jaren zullen er gloednieuwe vestigingen geopend worden. De huidige woongroepen in verschillende delen van Zeeland worden samengevoegd tot centrale locaties in Goes, Middelburg, Vlissingen en Kapelle.

Transformatie

Door onze zorg te centraliseren, kunnen we beter inspelen op de behoeften van cliënten. Helemaal volgens de eisen van deze tijd. Maar deze transformatie is meer dan een verandering in infrastructuur; het is een evolutie naar een efficiënter zorgmodel dat beter inspeelt op de behoeften van onze cliënten.

Consistentie

Wat de nieuwe locaties extra bijzonder maakt, is dat ze stuk voor stuk dezelfde kwaliteit zorgvoorziening en woonomgeving zullen bieden. Het draait allemaal om de best mogelijke zorg en ondersteuning voor cliënten, en deze vernieuwing is een belangrijke stap in die richting.

(Om)scholing

Al deze ontwikkelingen stellen onze organisatie in staat om consistent te zijn, als zorgaanbieder en werkgever. Om die reden vinden we het belangrijk dat scholingen en training beschikbaar zijn voor onze medewerkers. Bij ’s Heeren Loo kun je (door)leren terwijl we samenwerken aan de toekomst van zorg in Zeeland.


Nieuwbouwplannen

’s Heeren Loo in Zeeland

In Goes, Middelburg en Vlissingen bouwen we aan de zorg van morgen. De komende jaren openen we gloednieuwe woonkernen voor de diverse doelgroepen van ’s Heeren Loo. Onze focus ligt op goede bereikbaarheid, nabijheid van familie en de aanwezigheid van voldoende voorzieningen. In de nieuwe woonkernen hebben bewoners een grotere kamer, voorzien van een eigen badkamer. Behandelingsruimtes en dagbesteding zullen zo veel mogelijk in de buurt zijn. Nieuwsgierig naar het vernieuwde zorgaanbod in Zeeland? Bekijk onze plannen.

Lees verder

'Wij hebben een band'

Bas en Chantal

Dit gesprek is geen gewone ontmoeting, het vertegenwoordigt het hart van 's Heeren Loo in Zeeland. Zorg en ondersteuning komen samen in deze unieke band tussen cliënt en begeleider. Ontdek het inspirerende verhaal van Bas, waarin begrip en betrokkenheid centraal staat en waarin Chantal, een inspirerende zij-instromer, haar reis in de zorg met ons deelt.

Lees meer

Waar kunnen we je bij helpen?

Wil je meer weten over werken bij of samenwerken met ’s Heeren Loo? Wil je een cliënt aanmelden of heb je een andere vraag?

Neem contact op