Wij hebben een band
met Zeeland

’s Heeren Loo zet zich in Zeeland in voor een nieuwe start in de gehandicaptenzorg. Met diepe wortels in de regio en hoogwaardige zorg vanuit onze gloednieuwe locaties, staan we klaar om persoonlijke en professionele hulp te bieden. Wij zijn ’s Heeren Loo en wij hebben een band. Met elkaar, met Zeeland, met jou.

Onze band met Zeeland

Ons verhaal gaat over groei, ontwikkeling en bloei. Bij 's Heeren Loo begrijpen we de kracht van deze prachtige regio, en we voelen ons bevoorrecht om hier te mogen werken. We zijn niet zomaar aanwezig in Zeeland; we zijn een integraal onderdeel van de gemeenschap. Onze medewerkers zijn Zeeuwen, geboren en getogen of hiernaartoe verhuisd. We zijn betrokken en werken nauw samen met lokale partners. We koesteren wat Zeeland uniek maakt, kennen en begrijpen de verhalen van de mensen hier, en zetten ons bovenal in voor gehandicaptenzorg die perfect aansluit bij de behoeften van de lokale bevolking. Ons doel is bijdragen aan het welzijn van Zeeland, met een sterk lokaal verankerde aanwezigheid.

Nieuwbouwplannen

’s Heeren Loo in Zeeland

In Goes, Middelburg en Vlissingen bouwen we aan de zorg van morgen. De komende jaren openen we gloednieuwe woonkernen voor de diverse doelgroepen van ’s Heeren Loo. Onze focus ligt op goede bereikbaarheid, nabijheid van familie en de aanwezigheid van voldoende voorzieningen. In de nieuwe woonkernen hebben bewoners een grotere kamer, voorzien van een eigen badkamer. Behandelingsruimtes en dagbesteding zullen zo veel mogelijk in de buurt zijn. Nieuwsgierig naar het vernieuwde zorgaanbod in Zeeland? Bekijk onze plannen.

Lees verder

’s Heeren Loo in Zeeland

Nieuwe locaties

's Heeren Loo in Zeeland is volop in beweging, met nieuwe faciliteiten in ontwikkeling en een frisse kijk op gehandicaptenzorg. Wij centraliseren onze zorg in deze regio, met nieuwe locaties in Middelburg, Vlissingen, Goes en Kapelle.

Transformatie

We zijn een organisatie in transitie met een duidelijke visie voor de toekomst. Vanuit onze nieuwe, centrale locaties kunnen we in Zeeland zorg bieden die nog beter aansluit op de wensen van de lokale bevolking.

Consistentie

Al onze locaties staan garant voor topkwaliteit zorg en een prettige werkomgeving. We zijn vastbesloten om onze Zeeuwse cliënten de allerbeste ondersteuning te bieden en onze medewerkers de kans te geven zich voortdurend te ontwikkelen.

Werken bij

Bij ons krijg je de vrijheid om te werken op jouw manier. Of je nu veel ervaring meebrengt en anderen inspireert of als zij-instromer met openhartige betrokkenheid werkt, hier ben je onderdeel van een team van gepassioneerde collega's. Een band opbouwen met cliënten staat centraal.

'Wij hebben een band'

Bas en Chantal

Dit gesprek is geen gewone ontmoeting, het vertegenwoordigt het hart van 's Heeren Loo in Zeeland. Zorg en ondersteuning komen samen in deze unieke band tussen cliënt en begeleider. Ontdek het inspirerende verhaal van Bas, waarin begrip en betrokkenheid centraal staat en waarin Chantal, een inspirerende zij-instromer, haar reis in de zorg met ons deelt.

Lees meer

Waar kunnen we bij helpen?

Wil je meer weten over werken bij of samenwerken met ’s Heeren Loo? Wil je een cliënt aanmelden of heb je een andere vraag?

Neem contact op