Wij hebben een band
Werken bij ’s Heeren Loo in Zeeland?

Wil jij graag werken met hoofd, hart en handen? Bij 's Heeren Loo maken we een positief verschil in het leven van mensen met een beperking. Ons werk is belangrijk, leuk en uitdagend. Geen dag is hetzelfde, zoals ook geen cliënt hetzelfde is. Wij zijn ’s Heeren Loo en wij hebben een band. Met elkaar, met Zeeland, met jou.

Voor zij-instromers en zorgprofessionals

Bij 's Heeren Loo in Zeeland is jouw verhaal ook ons verhaal. Het zijn namelijk de medewerkers en cliënten die onze organisatie kleur geven. We werken met verschillende doelgroepen en weten dat er verschillende vormen van begeleiden zijn.

Misschien ben je iemand die mentale ondersteuning biedt, heb je een liefdevolle houding of ben je juist iemand die de handen uit de mouwen steekt. Het kan allemaal. We streven ernaar onze cliënten de vrijheid te geven om hun eigen pad te volgen, en we geloven sterk in de onschatbare waarde van gemotiveerde, goed opgeleide medewerkers. Daarom bieden we volop kansen voor groei en ontwikkeling.

Nieuwbouwplannen

’s Heeren Loo in Zeeland

In Goes, Middelburg en Vlissingen bouwen we aan de zorg van morgen. De komende jaren openen we gloednieuwe woonkernen voor de diverse doelgroepen van ’s Heeren Loo. Onze focus ligt op goede bereikbaarheid, nabijheid van familie en de aanwezigheid van voldoende voorzieningen. In de nieuwe woonkernen hebben bewoners een grotere kamer, voorzien van een eigen badkamer. Behandelingsruimtes en dagbesteding zullen zo veel mogelijk in de buurt zijn. Nieuwsgierig naar het vernieuwde zorgaanbod in Zeeland? Bekijk onze plannen.

Lees verder

Werken aan een band?

Kom bij ’s Heeren Loo in Zeeland

Nieuwbouw

Kom werken bij ’s Heeren Loo in Zeeland, op één van onze gloednieuwe locaties! Als organisatie zijn wij bezig met transformatie en vernieuwing, met een duidelijke visie voor de toekomst. Vanuit centrale locaties kunnen wij zorg bieden die nog beter aansluit op de wensen van onze cliënte

Kansrijke werkplek

Je krijgt hier de ruimte om te werken op jouw manier. Misschien breng je een bak aan ervaring mee en motiveer je daarmee anderen of misschien inspireer je juist door een openhartige houding als zij-instromer. Hoe dan ook kom je in een team van gepassioneerde collega’s terecht, die een echte band met cliënten opbouwen.

Kwalitatieve werkplek

Onze nieuwe locaties staan garant voor topkwaliteit zorg en een prettige werkomgeving. We zijn vastbesloten om onze cliënten de allerbeste ondersteuning te bieden, en onze medewerkers de kansen op zich voortdurend te ontwikkelen. We nodigen je uit om deel te worden van dit traject.

Zònder cv en brief

Wil je bijdragen aan een goed leven voor mensen met een beperking? We ontmoeten je graag. Een cv en schriftelijke motivatie hoef je ons niet toe te sturen. Bij ’s Heeren Loo hechten we meer waarde aan een écht gesprek.

Kennismaken of een dag meelopen?

'Wij hebben een band'

Sjaak en Bibi

Op Hof Domburg beleven Bibi en Sjaak bijzondere dagen. Sjaak, een gewaardeerd lid van de technische dienst, geniet van zijn werk en krijgt daarin onvoorwaardelijke steun van zijn begeleider Bibi. Hun band is uniek. Bibi trad anderhalf jaar geleden toe tot het team van ‘s Heeren Loo en de klik met Sjaak was meteen voelbaar. Samen zorgen ze ervoor dat de dagelijkse taken in het vakantiepark soepel verlopen.

Lees meer

Waar kunnen we bij helpen?

Wil je meer weten over werken bij of samenwerken met ’s Heeren Loo? Wil je een cliënt aanmelden of heb je een andere vraag?

Neem contact op