’s Heeren Loo gebruikt Zivver om veilig te mailen

De privacy van onze cliënten, verwanten, relaties en medewerkers vinden we erg belangrijk. Daarom gebruikt ’s Heeren Loo “Zivver’’ om mailtjes met gevoelige informatie veilig te versturen. Hiermee zorgen we dat deze informatie alleen door de juiste persoon of organisatie gelezen kan worden.

Wat is Zivver?

Veilig mailen via Zivver is een veelgebruikte dienst in de gezondheidszorg, bij juridische firma’s en overheidsinstanties. Zivver is een Nederlands bedrijf dat makkelijke manieren heeft om berichten met gevoelige inhoud zoals persoonsgegevens, dossiers of andere informatie die je veilig wilt versturen. Door het gebruik van Zivver voldoen we aan de privacywetgeving.

Ben je cliënt?

Heb je hulp nodig bij het openen van een beveiligde mail? Vraag dan jouw begeleider om hulp.

E-mail met Zivver-melding openen en beantwoorden

Heb je een e-mail van ’s Heeren Loo ontvangen met een Zivver-melding? Dan bevat de mail privacygevoelige informatie. Je hebt geen Zivver-account nodig om de mail te lezen. Hieronder vind je onder het uitklapmenu de instructies:

 • Je ontvangt van ons een e-mail die beveiligd is via Zivver. Je kunt het bericht op de volgende manier openen en beantwoorden (of bekijk de instructievideo hieronder):

  1. Klik in je inbox op het bericht om het te openen. Daarin staat de blauwe knop 'Klik voor bericht'.
  2. Klik op deze blauwe knop. Je komt dan in de veilige online omgeving van Zivver.
  3. Klik daarna op de knop 'Stuur sms'.
  4. Vul in het scherm de code in die je per sms ontvangt op jouw mobiele telefoon.
  5. Klik op de knop 'Ontgrendel' om het bericht te lezen en te kunnen beantwoorden. Klik op de knop ‘Beantwoorden’ om een bericht terug te sturen. Het antwoord dat je stuurt is dan ook beveiligd.

   Let op: Wordt aan jou gevraagd om een toegangscode in te voeren in plaats van een sms-code? Maar heb je geen toegangscode ontvangen? Neem dan telefonisch contact op met de afzender van het Zivver-bericht. Als je belt, houd dan je Zivver-bericht bij de hand.

Mailen naar ’s Heeren Loo met Zivver

Heb je gevoelige informatie die je met ons wilt delen over bijvoorbeeld onze cliënten? Dan vragen wij je de mail veilig te versturen met een tool als Zivver. Via de onderstaande button kan jij of jouw organisatie de mail veilig versturen.

Geef wijzigingen in jouw e-mailadres en telefoonnummer aan ons door!  

Het is belangrijk dat je wijzigingen in je e-mailadres of mobiele telefoonnummer zo snel mogelijk aan ’s Heeren Loo doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met je blijven communiceren. Je kunt ons via jouw contactpersoon bij ’s Heeren Loo op de hoogte stellen van wijzigingen.

Vragen of hulp nodig?  

Heb je problemen met het openen van een e-mailbericht? Neem dan contact op met de afzender van het bericht of met Klantcontact landelijk. Ben je cliënt bij ’s Heeren Loo? Neem dan contact op met jouw begeleider. Meer informatie over het gebruik van Zivver vind je op de website van Zivver.