Medewerker en cliënt

Een cliënt verwijzen
Informatie voor verwijzers

Hieronder vind je informatie om cliënten goed te kunnen verwijzen. Wil je (para)medisch of gedragskundig advies over een patiënt of cliënt? Scroll dan door tot onder de keuzeblokken. 

Advies

Ben je een huisarts, medisch specialist, zorgverlener of andere hulpverlener en zoek je (para)medisch of gedragskundig advies over een patiënt of cliënt met een verstandelijke of andere beperking? Dan kun je terecht bij een van onze experts. 

Onze artsen voor verstandelijke gehandicapten, tandartsen, fysiotherapeuten, logopedisten en gedragswetenschappers delen hun kennis en expertise graag kosteloos met jou. Zo verbeteren we samen de kwaliteit van leven van mensen met een beperking. Je kunt met jouw vraag bij ons terecht van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur.

Wachttijden

We willen jouw patiënt of cliënt zo snel mogelijk verder helpen met passende zorg. De zorgbemiddelaar bij jou in de buurt heeft de meest actuele informatie en kijkt graag samen met jou naar de beste oplossing.

Contact

Op maandag tot en met vrijdag staan wij van 8.30 tot 17.30 uur voor je klaar om jouw vraag te beantwoorden en je zo nodig door te verwijzen naar de juiste expert. Vul het formulier hieronder in of neem contact op via 0800 355 55 55.

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Lees de uitgebreide toelichting in ons privacystatement.