Wie betaalt wat binnen de Wlz en Jeugdwet?

Heb je een indicatie of beschikking? Dan betaalt de Wlz of de Jeugdwet het grootste deel van onze zorg aan jou. Maar sommige diensten betaal je zelf. Bijvoorbeeld het wassen van kleding of het doen van de administratie. Of diensten bij leuke activiteiten zoals begeleiding bij zwemmen, wandelen, paardrijden of op vakantie gaan.

Cliënten die we ondersteunen vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) kunnen de extra diensten ook afnemen, tegen dezelfde tarieven. Wat voor hen van toepassing is, hangt af van de gemaakte afspraken met de gemeente.

Brochure ‘Wie betaalt wat?'

In de brochures ‘Wie betaalt wat?' lees je welke meest voorkomende extra hulp 's Heeren Loo je kan geven. De kosten daarvoor vind je ook in de brochures. Heb je een wens die niet in deze brochures staat? Bespreek dit dan met jouw persoonlijk begeleider.

Brochures 2024

Lees het overzicht van de overheid van wat de Wlz wel en niet betaalt.

Regio De Noorderbrug

De Noorderbrug heeft andere afspraken over de extra hulp die niet door de Wlz of Jeugdwet vergoed wordt. De informatie in de brochures 'Wie betaalt wat? 2024' geldt nog niet voor cliënten van De Noorderbrug.

Brochures 2024

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over 's Heeren Loo en de vergoedingen voor onze ondersteuning? Of heb je een andere vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op