Extra diensten

Soms heeft iemand met een verstandelijke beperking meer hulp nodig dan waar de basiszorg in voorziet. Bijvoorbeeld bij het wassen van kleding of het doen van de administratie. Of veel leuker: bij zwemmen, wandelen, paardrijden of op vakantie gaan. 's Heeren Loo kan hier tegen een vergoeding ook voor zorgen. Wij regelen dit graag voor je.

Brochure ‘Wie betaalt wat?'

In de brochure ‘Wie betaalt wat?' lees je welke meest voorkomende extra hulp 's Heeren Loo je kan geven. De kosten daarvoor vind je ook in de brochure. Heb je een wens die niet in deze brochure staat? Bespreek dit dan met jouw persoonlijk begeleider.

Lees het overzicht van de overheid van wat de Wlz wel en niet betaalt.

Regio Zeeland

Verstrekkingen en diensten regio Zeeland

Deze afspraken gelden alleen voor cliënten in de regio Zeeland. De brochure 'Meer hulp nodig? Dat kan!' geldt (voorlopig nog) niet.

Regio De Noorderbrug

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op
Terug naar boven