Adres en contact
De Ploeger 1
7908 LL Hoogeveen
Contact opnemen Direct aanmelden

Talentencentrum De Venne Hoogeveen
De Ploeger 1

Werk of dagbesteding

Talentencentrum De Venne in Hoogeveen biedt ruimte aan circa 55 cliënten. Je kunt hier terecht voor een leuke en zinvolle dagbesteding. Samen met je vaste contactpersoon maak je een weekrooster en stel je een Samenwerkplan op met jouw persoonlijke doelen. In Talentencentrum De Venne kun je deelnemen aan zowel ochtend- als middagactiviteiten. Ook is er gelegenheid om tussen de middag gezamenlijk te lunchen.

In het kort

Bij Talentencentrum De Venne kun je terecht voor ondersteuning op het gebied van arbeid, training/vorming en vrije tijd. Vrijwilligers en professionele begeleiders helpen jou om je doelen te bereiken. Jouw vragen, wensen en mogelijkheden staan hierbij centraal. 

De volgende vragen zijn voor ons belangrijk:

  • Wat wil je leren?
  • Waarbij kun je ondersteuning gebruiken?
  • Waar liggen jouw kwaliteiten?
  • Welke, misschien nog onbekende, mogelijkheden heb je?

Door mee te doen aan activiteiten train je je vaardigheden, werk je aan je persoonlijke doelen en ontmoet je andere mensen.

Omgeving

Nabij ons Talentencentrum ligt winkelcentrum De Weide. Heb je zin om te wandelen? Dat kan bijvoorbeeld in het Steenberger Park, dat om de hoek van het Talentencentrum ligt. Je vindt hier ook een kinderboerderij.

Bereikbaarheid

Talentencentrum De Venne is goed bereikbaar per auto en met het openbaar vervoer. We beschikken over voldoende parkeergelegenheid.

Voor wie

In Talentencentrum De Venne ben je met zowel een WLZ- als WMO-indicatie welkom. Eigen kracht, eigen regie en maatwerk hebben we hoog in het vaandel. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de afdeling Klant en Advies. We helpen je graag verder!

Contact

De Ploeger 1
7908 LL Hoogeveen
088 - 037 92 10

klantadvies.dnb@sheerenloo.nl

088 - 037 90 30

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op