In de buurt

Onze woonzorgparken

Zoek je een veilige omgeving voor je kind of familielid met alle zorg en behandeling dichtbij? En een omgeving die helemaal is afgestemd op mensen met een verstandelijke beperking? Zodat je kind of familielid zich vertrouwd en begrepen voelt? Dan is wonen of dagbesteding op een van onze woonzorgparken misschien een mooie kans. Maar ook voor mensen zonder beperking zijn de woonzorgparken een bezoekje waard. De rust, het groen, een kinderboerderij, een theehuis of de speeltuin. Er is voor ieder wat wils.

Boldershof (Druten)

Dichtbij het gezellige dorpshart van Druten ligt Boldershof. Hier wonen en werken mensen met een (lichte) verstandelijke beperking.

Lees verder

De Hartenberg (Wekerom)

In de prachtige, bosrijke omgeving van Wekerom ligt De Hartenberg. Hier wonen, werken, leren en recreëren mensen met een verstandelijke beperking.

Lees verder
Wonen en zorg op woonzorgpark Ermelo

Ermelo

In een bosrijke omgeving ligt woonzorgpark Ermelo. Hier wonen en werken mensen met een (lichte) verstandelijke beperking.

Lees verder
Huis aan de Achisomoglaan in Apeldoorn

Groot Schuylenburg (Apeldoorn)

In het Apeldoornsche Bosch ligt woonzorgpark Groot Schuylenburg. Hier wonen en werken mensen met een (lichte) verstandelijke beperking.

Lees verder
Woonzorgpark Het Westerhonk

Het Westerhonk (Monster)

Vlakbij het strand en de duinen in Monster ligt woonzorgpark Het Westerhonk. Hier wonen en werken mensen met én zonder verstandelijke beperking.

Lees verder
Woningen Noorderhaven

Noorderhaven (Julianadorp)

Vlakbij het strand en de duinen in Julianadorp ligt woonzorgpark Noorderhaven. Hier wonen en werken mensen met én zonder verstandelijke beperking.

Lees verder

Wijk ter Laan (Bedum)

In de wijk Ter Laan in Bedum wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren bij elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel groenvoorzieni...

Lees verder
Woning Noordwijk

Willem van den Bergh (Noordwijk)

Aan de rand van Noordwijk ligt woonzorgpark Willem van den Bergh. Hier wonen en werken mensen met én zonder verstandelijke beperking.

Lees verder

Orthopedagogisch behandelcentra

Een orthopedagogisch behandelcentrum biedt intensieve hulp en zorg aan gezinnen met kinderen tot 23 jaar met een lichte verstandelijke beperking of sterk gedragsgestoorde kinderen. De hulp kan ambulant worden geboden, maar ook in dagbehandeling-, observatie- of leefgroepen.

Groot Emaus (Ermelo en Soest)

Het orthopedagogisch behandelcentrum Groot Emaus in Ermelo behandelt jongeren met een lichte verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen.

Lees verder

Auriga (Dordrecht)

In dit orthopedagogisch behandelcentrum kunnen kinderen en jongeren terecht met een lichte verstandelijke beperking en gedragsproblemen.

Lees verder

De Noorderbrug

De Noorderbrug werkt vanuit locaties in Drenthe, Friesland, Groningen en Overijssel.

De Noorderbrug

Specialistische begeleiding en behandeling aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel, doofheid met complexe problematiek, een chronische neurologisc...

Lees verder
Terug naar boven